Meeimei

BODY KIT

Publicerad 2010-12-24 18:28:37 i Allmänt

SVARET ÄR: body kit.
Det är sånt för när man badar och så, tvål, kan man säga. AJA! ska sjunga nu:), har i alla fall sagt svaret, hoho. Hade egentligen glömt bort det XD. GOD JUL!

GOOOD JUUUL!:)

Publicerad 2010-12-24 00:17:11 i Allmänt

JA! NU ÄR DET JULAFTON!:) GOD JUL PÅ ER OCH HOPPAS DET BLIR ERA GLADASTE OCH ROLIGASTE JUL!

HEHHE:). HADE INTE ORKAT BLOGGA IDAG, SÅ SKREV INGET :D. FICK EN JULKLAPP TILL!  FRÅN MIN BRORS KOMPIS SOM SOVIT ÖVER DE SENASTE DAGARNA. HAN SKA ÅKA TILL GRAN CANARIA GANSKA SNART. SÅ DET BLIR INGEN JUL MED FAMILJEN. "JULAFTON PLANER": ÅKA HEM TILL SONJA, DÄR DET BLIR JULFEST, ÄTA MASSOR AV GO'A MAT!

JAJA! VI SES, (KANSKE)! EN SISTA GÅNG, GOOOOD JUUUUL!TUMMEN UPP FÖR POJKEN!(Y) ÄNDÅ OM JAG OGILLAR RAP... MEN HAN ÄR BARA SJU ÅR SÅ NI VET!

YAY!

Publicerad 2010-12-22 15:14:13 i Allmänt

YAY! IGÅR SÅ VAR MIN BROR PÅ LISEBERG OCH INNAN HAN ÅKTE SÅ SA JAG TILL HONOM ATT VINNA NÅGON CHOKLAD :D. OCH NJAA....! NÄR HAN KOM HEM SÅ SATT JAG I SOFFAN OCH SEDAN KOM HAN IN MED KEX CHOKLADEN! HEHE.... BLEV SÅ GLAD :D. IGÅR BAKADE MIN BROR ÄVEN SMLOR MED HANS KOMPISAR.

IGÅR SÅ ORKADE JAG HELT ENKELT INTE BLOGGA XD. KANSKE INTE IDAG HELLER... SOV JÄTTE SENT IGÅR OXÅ! NÄSTAN KLOCKAN 4. SJÖNG ULTRASTAR OCH EFTER DET TITTADE JAG PÅ SERIEN "MARY STAYED OUT ALL NIGHT"...

STANNAT HEMMA NÄSTAN HELA LOVET NU :P... MÅSTE HITTA PÅ NÅGOT ATT GÖRA ISTÄLLET ATT SITTA HEMMA OCH LATA SIG -_-. LÄNGTAR VERKLIGEN TILLS PÅ JULEN! DÅ SKA VÅRAN FAMILJ HEM TLL SONJA DÄR DET ÄR JULFEST! HOPPAS ATT DET BLIR ROLIGT DEN DAGEN :D. AJA... SKA DRA OCH DUSCHA NU, HEJDÅ!


GAMMALBILD PÅ SEMLOR SOM JAG OCH MIN BROR BAKADE.

HAHAHAHAHHAHA >.<

Publicerad 2010-12-21 12:24:17 i Allmänt

"GODMORGON"!

HADE STÄDAT HUSET IDAG! KOLLA VAD JAG ÄR SNÄLL OCH HJÄLPER MAMMA... HEHE XD. Just nu bakar hon banh bao (?) så jag hjälper henne att klippa ugnspapper. Ska oxå försöka hjälpa henne baka sen, hoho. Ska dra och äta bonh jiu (?), asså... Det är mina påhittiga stavning... Så rätta gärna mig XD.

OBS... Hade glömt att säga svaret igår om julklappen... Men ni får svaret ikväll, hoho :).
UPDATE: VI TAR DET PÅ JULAFTON ISTÄLLET :D.

JANG GEUN SEOK - Mary Stayed Out All Night

Publicerad 2010-12-20 17:07:04 i Allmänt

Bild på Jang geun seok, som jag hade som visningsbild.

 

Som de flesta redan vet så gillar (gillar och gillar...) jag en koreanska kille som heter Jang geun suk/seok. Inte riktigt gillar då... Men han är i alla fall snygg :D. Det var serien "You're beautiful", den första koreanska serien jag såg som han är med på. Serien är verkligen bra, rekomenderar till er som inte sett den.

Han var oxå med på en annan koreansk serie som var kanto dubbad, och som min bror laddat för länge sedan. Visste inte att det var samma person då... Märkte senare när jag sökte upp honom XD.


 

Förut när jag hade tråkigt så sökte jag upp en ny serie som han är med på. Kompis hade sagt att den var bra. Serien jag just nu "pratar"/skriver om, heter "Mary Stayed out All Night". Hade redan sett två delar, så är på del 3. Ska se den senare när jag inte har något att göra oxå. Men nu ska jag starta stationären och ladda de hk-serierna som borde ha kommit ut nu och försöka fixa Ultrastar, som jag hade sagt innan...>.<

VÄLKOMMEN HEM!

Publicerad 2010-12-20 13:02:09 i Allmänt

GODMORGON!

Idag kom min morbror hem från Vietnam. Vi alla trodde att det skulle bli övervikt, så köpte inte så mycket. Men tyvärr så köpte släktingarna i Vietnam massor av onödiga saker, som vitlök... De trodde att min mormor skulle odla och så, så de köpte massor av frö etc... Så det blev ganska tung.

Var super missnöjd igår... Kopierade alla låtar för ultrastar, från min andre brors hårddisk till min äldste brors hårddisk. Hade tänkt att sjunga, men micen var fuckad som jag fick av min andre bror. Den sjöng av sig själv... Hoppas det inte är sådär längre, skulle dampa ihjäl mig... Ska försöka fixa den nu. Wish me good luck!....

TAYLOR SWIFT

Publicerad 2010-12-19 21:11:14 i Musik♥

Hello!:) (Är artig och hälsar)

Visste ni att det var Taylor Swifts födelsedag på mådags? Ett stort Grattis till henne som är 21 år nu!(efterskott) Har ni lyssnat på hennes senaste album "Speak Now"? Tycker verkligen om den :D, men njaa... tycker väl om alla hennes låtar >.<. De flesta av hennes låtar handlar ju om henne själv... Så tycker att det är ganska speciellt. Här kommer en av låtarna från albumet Speak Now, "Back to december" (live).

SVAR

Publicerad 2010-12-19 19:10:20 i Allmänt

HEHE!!! VILL NI VETA SVARET? det får ni inte, hahaa! Skrev rubriken som Svar för att lura er, hihii! Säger svaret imorgon :D. Tråkig dag idag... Hade inte gjort så mycket. Spelade lite blockwars när fanny kom upp, och fixade klart något. Ska nog hitta på något att göra, See you!^^

MIN FÖRSTA JULKLAPP!

Publicerad 2010-12-19 12:02:47 i Allmänt

HEHEE! Igår, innan jag sov så gav min äldsta bror en julklapp som inte var packad -_-'. Jag var i sängen och surfade runt med macen och plötsligt kastade han in presenten och ba "God Jul".... Trevligt vah? :D HAHAHAHAHA >.<. Men här kommer en bild på den!

Hoppas ni inte ser vad det står på flaskan :D. För jag vill att ni ska gissa vad det är!^^ KOMMENTERA, KOMMENTERA!

HÖHÖ:)

Publicerad 2010-12-18 23:19:58 i Allmänt

HÖHÖ! :D Fixar designen just nu XD. Är super glad just nu... Första gången jag kan göra en sån bild ;P. Tack vare Donkey! Thank you so much!:D Hon ska även hjälpa mig fixa headern XD, hoho >.<. Så här ser det ut just nu i kommentarfälten:

Vad tycks?:)

ULTRAAASTAR:)

Publicerad 2010-12-18 13:12:02 i Allmänt

Godmorning! :)

Var och hämtade min bror igår, klockan 1 ((?) gäller det som igår då?). Han hade lovat att ge mig en present och ja, det var en bok om hur man skriver texter, som heter rapportboken. Hade fått en trådlös mic av min andre bror igår, så vi sjöng. Gissa när jag sov? Höhö, sov 3... Vi sjöng och sjöng så vi glömde tiden... Blev värsta chockad när jag visste att klockan redan var 3, så stack direkt och borstade tänderna och la mig XD.

Eftersom min bror kom hem, så åt vi något speciellare än vanligt. Kallade hit några kusiner och så... Och nu ska vi sjungaaa! Ciao!^^

Rapportboken, som ni kan se :).

DESIGN

Publicerad 2010-12-17 19:34:19 i Allmänt

NI MÄRKER VÄL ATT DESIGNEN BLIVIT LITE ANNORLUNDA, VA?:) HÅLLER PÅ ATT ÄNDRA DEN ^^. DET GÖR VÄL INGET OM JAG SKRIVER MED CAPSLOCK PÅ? GILLAR HELT ENKELT ATT SKRIVA MED CAPS, HOHO. FÖRSÖKER GÖRA SÅ ATT DET INTE BLIR LIKA MÖRKT SOM INNAN, SÅ NI BLIR PIGGARE NÄR NI LÄSER. MEN MAN KAN TYVÄRR INTE SE IKONERNA SOM HAR VIT FÄRG, SOM BLOGLOVIN IKONEN, BREDVID HJÄRTAT SKA DET EGERNTLIGEN STÅ "BLOGLOVIN". VAD TYCKS HITTILLS?

UPDATE: Hos mig ser jag ingen skillnad-___-...

AWWW! Min bak :(

Publicerad 2010-12-17 18:08:16 i Allmänt

Måndagen den 13:e december åkte vi pulka på idrottslektionen. Jag såg fram emot det och lånade min mormors termobyxor (XD) och tog på mig varma kläder. Första gången var det ok. Andra gången var det också ok. Tredje gången var INTE ok. Jag åkte med min kompis, ner för backen, men plötsligt kände jag att det gjorde ont på baken, svanskotan. Först brydde jag inte om det så mycket, men sedan när jag kom hem började det bli mer ont så varje gång jag sätter mig, hostar, böjer mig eller spänner baken när jag går och sånt, så får jag ont. Varje gång jag sätter mig så måste jag sitta vid sidan, liksom skinkorna, så det inte kommer på svanskotan >.<. Mina föräldrar och min mormor sa till mig att boka tid hos läkaren för att försäkra att min svanskota inte har någon spricka eller något. Men jag tror inte att det gör så himla ont som att den hade spruckit eller något, så jag brydde mig inte så mycket.

Två dagar efter, på onsdagen hade vi SO-lektion. (Den dagen började det liksom läcka, så det gjorde inte lika ont längre.) Det var den sista lektionen, så läraren lät oss hålla lektionen. Vi frågade klassen om vad de ville göra och majoriteten var att leka "minnes-leken" (vet inte vad den heter). Hjälpte till och ställde stolarna och så, men när vi lekte så orkade de flesta inte leka alls :S. Så tillslut avslutade vi leken. Lektionen var 80 minuter, så det var mycket tid kvar. Jag stod mot tavlan och försökte komma på något som vi kunde göra och diskuterade med andra i klassen och läraren. Plötsligt kickade någon min bak, exakt där det gör ont när jag sätter mig osv .Det gjorde så att jag fick mer ont... Hon sa förlåt och så... Men tyvärr så gjorde det så ont så att det kom tårar. Jag grät, både för att det gjorde ont och oron över att jag behöver till läkaren för att svanskotan sprack eller något. "Falsk-skrattade" medan det kom tårar för att täcka det...

Dagen efter, torsdagen(igår), hade vi pyssel på förmiddagen och turnering på eftermiddagen. Den dagen var det först slaskigt och sedan blev det till is. Det var super halt utanför idrottshallen, så jag var nära att halka när jag skulle dit, klarade av det i alla fall. Men efter turneringen var jag liksom helt snurrig, bara för att jag hade sprungit mycket och sovit för lite, så när jag gick så halkade jag. Jag var nära att ta tillbaka balansen, hade några sekunder på mig, men tappade balansen ändå. Under tiden jag försökte ta tillbaka balansen bestämde jag mig hur jag skulle ramla ner... Valde att ramla ner på den vänstra skinkan... Om jag valde att ramla vanligt, mitten, så skulle jag nog ha varit i sjukhuset >.<.

Idag, har jag ont på båda delarna förutom den högra skinkan. What should I do?!

Isabella!:)

Publicerad 2010-12-17 16:37:02 i Allmänt

Jaaa... Och nu så passar man sin brorsdotter... Jätte söt är hon, som vanligt :). Det första hon gjorde när hon klätt av sig, var att hon visade sin röda Hello Kitty tröja med en stor Hello Kitty stämpel på tröjan. Just nu sitter hon med sin farmor som pratar med släktingen via MSN. Det ser ut som att hon har så tråkigt så att hon försöker dra in bordet intill henne, rastlös XD. Ibland pratar hon så mycket så att man inte alls förstår vad hon säger! XD hahaha! Sitter bredvid henne just nu... Hände något äckligt... Hon stoppade in pekfingret i munnen och sedan PEEETAR HON PÅ MIN MACS SKÄÄÄRM! Måste verkligen "rengöra" skärmen någon gång, fullt med saliv. NI vet, ibland när man pratar så kommer det lite "regn" från munnen på skärmen, och så petar man på skärmen ibland ;D.

Ska hämta lite papper och rengöra skärmen, Vi ses! Uppdatera snart om några händelser :)...
Bjuder på en bild, på Isabella!
Såhär visade hon sin Hello Kitty tröja ^^

JULLOV!:)

Publicerad 2010-12-17 14:11:37 i Allmänt

YAY! ÄNTLIGEN ÄR DET JULLOV! Vet ni hur mycket jag längtat efter detta?! Njaa, nu har man väl fått sitt första betyg... Ganska nöjd... Men fick bara g på de lätta ämnen, don't know why... :( Men man ska ju tänka framåt! Så skitsamma! Ha det roligt istället att oroa sig och tänka på betyget/skolan, osv... Detta gör man väl när skolan börjar igen?! :)

By the way, har inte fått min gitarr än... Hade inte alls tid att välja. Var i musikbörsen med Monica och kollade lite, men den billigaste var 1000 spänn! Vill faktiskt ha en fin, fast de är för dyra... Behöver egentligen inte en så bra, eftersom jag inte kan så mycket, och man vet ju aldrig om jag tappar intresset ;P... Det blir nog i alla fall gitarrseten i Hobbex jag ska köpa... Här får ni lite bilder :).
Gitarrseten från Hobbex för 799kr sammanlagt.

The one I want! Runt 8000 spänn tror jag...

LÄÄÄNGTAR!!!

Publicerad 2010-12-05 11:31:56 i Allmänt

längtar...längtar tills jullovet... då, min bror kommer hem från Gotland, där han studerar... Mycket som kommer att hända, det roliga! och så går det dåliga över... Bara om man kunde spola fram tiden/ tillbaka tiden... Då skulle jag ha gjort det. Skulle ha kunnat göra klart mina uppsatser, då skulle det inte bli så stressad och så blir uppsatsen dålig... bara om man kunde spola tiden...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela