Meeimei

HIHIHIHI

Publicerad 2010-02-26 21:52:23 i SHOPPING/KLÄDER

YOO! Länge sedan jag bloggade >.<. Jag hade inte så mycket tid :P och jag orkade itne xD. Just nu bloggar jag med min brors dator och chattar med kompisar. Det har hänr mycket på veckan fast jag orkar itne skriva om det >.<.

 

ÅH! Vet ni vad jag mest vill ha just nu? Det är Converse skor! :( Jag vill ha en lila som är platt i eurosko och en vit "normal".

Varför kostar de så mycket i sverige? Vad tror ni? De vita kostar ca 200 något på Hong kong och på Ebay. Men varför kostar det så mycket här i Sverige? HATARHATARHATAR!...

Jag vill så jätte gärna ha de!

Nästan som denna men en annan lila.

 

YOOYOOYO!

Publicerad 2010-02-22 17:52:19 i Allmänt

YOO! Idag var dagen som vanligt typ. Det sämsta var att några av mina klasskompisar tog mina saker så jag fick jaga efter de-____- och att jag fick promenera till skolan bara för att det var förseningar och jag missade den som kom... Först tänkte jag itne springa för jag kommer säkert itne hinna men sen såg jag att det var många som gick av så jag sprang men hann ändå inte -.-.
På morgonen var det jätte kallt!
Det var ingen gympa idag för sandeklevshallen var stängd pga rasrisk. Så vi fick vara i klassrummet och köra en lek. Det var roligt och jag skrattade ganska mycket XD.
På fredag kommer vi att ha engelska prov :'(.
HATAR SPÅRVAGNS FÖRSENINGAR OCH PROV!

Isabella är här!:D

När Isabella inte släppte mig :)

SÅDÄR!

Publicerad 2010-02-21 22:34:10 i MAT

Så nu är den klar... Brorsan "gjorde" varmt mjölk med kanel :S. Undrar om det är gott XD.Min semla :D

SEMLA!:D

Publicerad 2010-02-21 18:14:05 i MAT

Vet ni vad? Jag och Leon ska baka semlor!:D Det var längesen han bakade...
Förut frågade han mig om jag ville och sa att jag skulle gå och köpa -.-. Fast jag ville inte så han gick XD.
Det är första gången jag bakar! Hoppas det blir gott^^ och hoppas att det är småa som vi ska baka.

Quy åkte till hemköp och ska köpa mandelmassa. Så han ska nog oxå baka :D

JAG VILL KOLLA PÅ CHI'S SWEET HOME!

Publicerad 2010-02-21 17:04:06 i Allmänt

Hej!^^
Kollade jag på  "Chi's sweet home"  förut xD. Har sett 50 delar nu. Vill se mera!
Men jag måste göra läxorna nu :(.
Frågade Cindy nyss vad vi har för läxa på hemspråk... Man ska skriva presentation och skriva om lovet/nyår! Hoppas jag hinner...
Iaf så måste jag först göra klart matte så jag hinner med imorgon. Hejdå!:)
Den hära matteboken har jag:

Längtar tills jag går i 9an ;P För då är boken lila!
Men jag vill inte ha nationellaprov!:(

Imorgon lämnar jag macen :'(

Publicerad 2010-02-21 12:30:59 i Allmänt

Godmorgon Hej. Imorgon är det skola och jag måste lämna macen :'(. Men snart är det påsklov och då kan jag ta hem macen igen :D.
Iaf så kommer jag inte att uppdatera så mycket... Kommer att göra det när jag har inget att göra. Jag måste börja "kämpa" och plugga mera >.<. Som vanligt kommer det inga bilder. Eller jo, bara från google då...
Nu ska jag gå och koka kinesisk gröt åt mamma. Men jag har aldrig gjort det... Och jag kanske inte kan heller XD. Hejdå!:)

Kinesisk ordbok

Publicerad 2010-02-20 20:32:09 i Allmänt

Yoo!:)
Förut lärde pappa mig hur man använder en kinesisk ordbok. Det är faktiskt ganska rolig :D.
Min planering om "läxorna":
Idag:
• Kantonesisk presentatiom
Imorgon:
• Matteboken
• Repetition på matte
• Plugga på englska
• Plugga allt (om det finns tid kvar)
AJAJAJAJ! Fanny frågar om jag vill spela blockwars >.<. Ska jag spela eller göra presentationen???

ÄNTLGEN!

Publicerad 2010-02-20 20:23:25 i Allmänt

Äntligen kommer jag in... Förut var sidan jätte konstig eller kanske min internet... Jag kunde knappt logga in.
Iaf så är Isabella hemma hos oss igen:).
Förut så var bara jag och Isabella hemma och datorn hade inte batteri så jag gick in till mitt rum och skulle ladda den. Men sen började Isabella gråta XD. Jag gick fram till henne och då började hon typ vilja vara med mig hela tiden. Så jag kunde inte låta henne sitta eller något. Hon "jagar" typ efter mig. Hoppas ni förstår vad jag menar XD.
När pappa kom hem så ville hon itne vara med honom O.O. Hon ville vara med mamma istället. Inte ofta... I vanliga fall så brukar hon typ "hata" min mamma och vill ha pappa istället XD. Kanske bara för att det var mamma som tog hit henne.

:O

Publicerad 2010-02-20 12:19:58 i Allmänt

GODMORNING!:O
(:O=gäspar) första gången jag vaknar tidigare än mamma på lovet xD.

Igår så tänkte vi spela blockwars hela dagen, men min bror och hans kompisar kom hem och hämtade snowboarden. Då förstod man att de ska åka snowboard så vi hängde med för att se hur det gick XD.
Först åkte min bror fast det gick inte eftersom det var för mycket snö. Så en av hans kompisar testade åka utan skor! HAHAHAHAHHAHA. Hans fötter är inte lika stor... Det var samma problem. Han följde linjet och det gick men sen åker han in till där som är fullt med snö...
Vi stack hem efter han har åkt. Juste! glömde nästan en rolig sak xd. Micke sprang ner från backen och ramlade så han rullade ner XD, HAHAHHAHAHA.

Efter det gick vi hem och tänkte spela blockwars tillsammans. MEN min bror kom hem så Sonja hade ingen dator.
Vi skrev till Micke på msn att han skulle komma fast han svarade inte. Senare sa min bror till mig att skriva: Min bror ska hjälpa dig en sak (tror jag det var) och efter några minuter kom han xd.
Sen skypade min bror med hans kompis så jag frågade de om de ville spela blockwars men han ba "vad fan är blockwars?" då sa min bror tetris blablalba...
Efter sa hans kompis något att han inte kan sånna spel som mahjong m.m. Då sa min bror att Mahjong är skit rolig och sånt så vi spelade det på facebook. Men hans kompis trodde att vi menade såndära mahjong i sån pyramid eller något sånt så han kunde inte så bra. Brorsan förklarade medans han seplade xD. En av de som spelade med oss tyckte att han spelade för segt så han stack XD. Det hände om och om...
Jag fick bra kort och jag skulle ha vunnit för länge sedan fast den var cp så jag stängde av den och sa till min bror att vi gör en ny bord men han ville inte så jag gick in till samma bord igen men så började det cpa sig och lagga så jag stängde av det och spelade blockwars istället. Senare stack Sonja hem så resten stack XD.

När jag var hemma så kollade de på en film så jag kollade med de (Leon, mamma, mormor och pappa). Filmen är super lång så vi sov klockan två.

---------

Publicerad 2010-02-19 20:30:11 i Allmänt

Hello! Sonja och de har tagit sån dära klistermärken till mobilen. Sonja tog en naruto och sofia tog en bleach.
Vi har typ inte gjort så mycket idag. Förut kollade vi på film och åt chips.
Juste! Deras kusin är här oxå alltså Julia. Hon fick oxå en fast vet inte vad den dära heter xd. Det är en katt med en skylt under. Ska gå och äta nu. Hejdå!:)

OS Vancouver

Publicerad 2010-02-19 14:59:20 i Allmänt

Vet ni vad? Jag visste inte att det fanns OS på vinter xD. Först trodde jag att det bara var en gång. Men sen frågade jag min bror och han sa att det är vinter sport på vintern och sommar sport på sommaren.
Hur kallar man det då? Vinter OS och Sommar OS? XD I år är "Vinter OS" på Vancouver alltså Kanada och 2012 är det "Sommar OS" på Storbrittanien. Det är alltså inte samma år de har "Vinter OS" och "Sommar OS". Så nästa "Vinter OS" är 2014 xD. TROR JAG >.<.

Stekt korv

Publicerad 2010-02-19 14:16:32 i MAT

Haj!^^ Stekte korv nyss. Vaknade för kanske några timmar sedan xd. Spelade blockwars och försökte lära Sonja att instrallera saker xd.
Lite konstig med playfish spel... Det gick inte att komma in till Restaurant city och Country story. Ska försöka gå in igen senare.
Sonja ska kanske komma idag :D. Vad ska ni göra idag?


Gillar inte senap xd men äter ändå lite :D

ONT i halsen :(

Publicerad 2010-02-18 19:18:15 i Allmänt

RAWR!:( Borde inte äta så mycket chips förut... Har börjat få ont halsen igen T_____T.
Jag har tråkigt och inget speciellt att göra men ändå gör jag inte läxorna? Är det itne så med er?;P Så är det med mig. Inget att göra men gör ändå itne läxorna xD.
Hmm, ska hitta på något roligt att göra :P. Hejdå!

Estrella Hot sweet chili chips

Publicerad 2010-02-18 18:32:56 i MAT

MUMS! Har en påse(?)(eller vad kallar man det?) Estrella Hot sweet chili chips hemma.
Vilken är din favorit Estrella chips? Min är INTE Hot sweet chili chips... Men den är iaf gott!:) Har ni smakat på den? Vad tycker ni om den? Äcklig? Gott?

Isabella&Therese

Publicerad 2010-02-18 17:35:13 i Allmänt

Yooyooyooo!XP
Isabella och Therese (mosters dotter) är här. Diskade typ nyss och tog sönder en glas xD. Glaset var på skålet och jag skulle tvätta skålet först så jag la ner glaset och den gick sönder xd. Helt cp>.<.


Isabella och Therese leker med bilar och flygplan.

HICKHICKHICK......

Publicerad 2010-02-18 14:23:49 i Allmänt

HERREGUD! *hick* Efter jag har ätit *hick* och druckit vatten *hick* så hickar jag hela tiden! *hick* HJÄLP! *hick* Vad är det med mig?-_____-*hick*
HICK o HICK o HICK......

:D

Publicerad 2010-02-18 13:28:18 i Allmänt

Godmorgon! Vaknade för kanske 1 timme sedan xD. Orkade inte blogga :D.
Jag har inte ont i halsen längre! YIPPIE! Men fortfarande lite täppt i näsan :(.
Idag blir en vanlig dag tror jag... Ska kanske göra "läxorna". Har en kantonesisk presentation jag ska göra, matte och ALMANACKA! som vi ska skriva ut på onsdag. Men jag har svårt att hitta bilder :(.
Om ni har fina bilder... Kan ni säga till mig då?^^

A perfect getaway

Publicerad 2010-02-17 20:58:54 i Allmänt

Hello! Kollar på "A perfect getaway" nu. Brorsan öppnade filmen men jag vet inte ens vad det handlar om och han svarar itne när jag frågar -___-. Så ska koncentrera mig på filmen nu. Den ser hemsk ut *viskar* Hejdå!


Filmen var faktiskt rätt grym xd. Först förstod man ingenting. Men sen blir det "jätte grym" xd. Har ni sett den?

Mac

Publicerad 2010-02-17 18:10:14 i Allmänt

Hejsan! Har så tråkigt så att jag kollade runt macen och då märkte jag att det finns en blå prick under programmet som är "på".

Jag kanske är lite efter xd. Men några kasnke inte vet ;P.
OMG! Måste gå och duscha nu. Klockan är redan sex... Varför går tiden så snabbt?!

Magi

Publicerad 2010-02-17 10:47:34 i Allmänt

Godmorgon! Kollade lite på youtube och hittade det hära:

Är itne det hära grymt?! Jag förstår inte hur man byter om så jävla snabbt eller hur man gör.
Fråga: Hur tror ni att de gör?

Fisk med mänskliga tänder

Publicerad 2010-02-16 20:08:59 i Allmänt

OMG! Brorsan öppnade en show som de pratar om spökar m.m. Denna del handlar om konstiga djur som har en del av en människa. Då sökte jag på google och jag hittade:

http://www.wildflorida.com/articles/images/sheepsheadteeth-fishteeth.jpghttp://1.bp.blogspot.com/_mmBw3uzPnJI/Sk4i_0a1LNI/AAAAAAAApsw/sLTgWD6fJ4I/s400/human_teeth_01.jpg
Fisk med mänskliga tänder... På showen visade de bilder på en kalv som har människa ansikte m.m. Då sökte jag i youtube och hittade:
En får med människa ansikte.... Jag visar itne den för det kan vara jätte hemsk så kolla inte om ni är sånt som inte tål hemska saker.

I will be

Publicerad 2010-02-16 19:10:45 i Musik♥

Här kommer en låt som två artist sjunger. Vems låt är det egetligen?
Jag tror att det är Leona Lewis eftersom hon har en video xd.
Men alla låtar har inte video så man vet aldrig.

Låtarna från Spotify: Leona Lewis – I Will Be Avril Lavigne – I Will Be

Youtube:
Leona Lewis- I will be

Avril Lavigne- I will be

Vem sjunger den bäst tycker ni? Eller tycker ni att båda sjunger bra?
Då kan du lyssna på den hära som de "sjunger tillsammans".

ENJOY!^^

16 februari=Boring?

Publicerad 2010-02-16 14:34:04 i SHOPPING/KLÄDER

Hejj! Jag är inte "frisk" än... Täppt i näsan och ont i halsen :'(.
Borde inte äta så mycket chips igår.
Vad har ni för er idag? Jag tror att jag kommer att vara hemma HELA dagen.
Har inget att göra. Men jag kanske kan spela Blockwars?;P

Idag ska jag ha på mig den hära "tunika" från JC:

Svart kedja på "armen"

Ut

Publicerad 2010-02-15 19:03:57 i Allmänt

Hejsan! Det har varit "jätteroligt" hos Christine xd. Vi skattade typ hela dagen >.<.
Först tänkte jag äta med släkten efter Christine MEN jag proppade ihjäl mig med mat ;P. Så jag drack ba soppa när jag kom hem.
I spårvagnen var det skit "hemskt". Spårgvagnen darrade hela tiden :S.
Men iaf så ska jag ut med mina kompisar nu. See ya!:D

Christine

Publicerad 2010-02-15 11:06:51 i Allmänt

Hejsan! Har typ bara sovit 2 timmar till-___-. Ska nog dra och duscha och efter ska jag åka till stan med Lisa och de för att köpa present till Christine som fyller år idag! :D
Jag kommer att blogga när jag är hemma tror jag. Hejdå!

Godmorgon

Publicerad 2010-02-15 08:15:09 i Allmänt

Godmorgon! Idag ska man typ äta på morgonen med familjen för typ "börja" med året. Det blir typ kycklingar m.m.
Jag har typ bara sovit 7 timmar. Så jag ska nog sova om senare >.<. Jag mår fortfarande "dålig". Det är säkert för att jag hade sovit för lite...

Facebook

Publicerad 2010-02-14 22:39:49 i Allmänt

Juste! Funkar eran Facebook? För det "funkar inte" hos mig. Det kanske är macens fel. Men jag tror itne det, eftersom det funkar på andra sidor :S. Det laggar ihjäl sig så det tar typ "ett år" för att öppna sidan -____-. Det är  spelet som är "cp" (Country Story)....


Hejsan!;P

Publicerad 2010-02-14 22:35:49 i Allmänt

Hejsan! Isabella är fortfarande hos oss. Snart ska vi kolla på en serie.
Tycker ni att jag kanske ska fixa en design så jag inte behöver göra det senare? För det är mycket lättare att göra det med macen.
Ska lära mig att "photoshopa" med en annan program xd.
Åh! Vet ni vad jag saknar just nu? SJUNGA!/spela Ultrastar eller något. Det var faktiskt jätte länge sedan jag gjorde det :'(. Ska nog låna brorsans Ps3 och Singstar spelet någongång.

d,flöföäsdläf

Publicerad 2010-02-14 18:03:42 i Allmänt

:D vet itne vad rubriken ska vara... Förut så kom min brors vänner, Micke och andra. Brorsan, hans vänner och Micke spelade Mahjong. Har inget speciellt att blogga om... Bloggar när jag orkar eftersom jag mår så dåligt :'(. Ska sova lite nu. Hejdå!

Sick?

Publicerad 2010-02-14 10:22:29 i Allmänt

Igår mådde jag dåligt och idag värre... Men iaf så ska jag ner till mormor och sånt nu, See ya!^^

HAPPY CHINESE NEW YEAR!^^

Publicerad 2010-02-14 03:32:47 i Allmänt

Ja! nu är det kinesisk nyår, och just det! Alla hjärtans dag oxå :D. Hoppas att ni har en fin Valentines day och kinesisk nyår för er asiater :).


I år är det tigernas år

Tempel

Publicerad 2010-02-13 23:17:36 i Allmänt

Micke hängde med till Templet. När vi var där så sjöng någon artist vietnamnesisk låt. Efter när vi skulle hem så var det några bilar som "fastnade" på backen så två killar som körde förbi hjälpte den första bilen och efter den har åkt så fastnade den andra, hahahahahhaha. Killarna hjälpte de oxå. Men vet ni vad? Vi fastnade inte :).

Har ni smakat på de hära "hjärt gelé" (som jag kallar)?
De är mycket godare än de andra. Det lovar jag :D.
Jag åt nästan upp hela skålen men senare märkte mamma att jag åt jätte mycket så jag fick inte äta mer :(.

Isabella

Publicerad 2010-02-13 16:51:33 i Allmänt

Hejsan! Nu är Isabella här igen eftersom vi ska äta tillsammans. Hennes hår var för långt så vi klippte lite xd. Mamma har lagat mat hela dagen nu... Och snart ska vi äta. Efter vi har ätit så ska vi till tempel. Här bjuder jag bilder på Isabella :DHejdå!^^

Kinesisk nyår 2

Publicerad 2010-02-13 12:38:39 i MAT

De hära har man oxå när typ någon kommer så kan man bjuda på mat m.m.


Det är typ godisar och sånt..

Kinesisk nyår

Publicerad 2010-02-13 10:27:37 i MAT

På Kinesiska nyår så brukar man ha de hära mat:
,
och grillad anka m.m.
Den bruna är gjort av en speciel "socker" och andra saker som jag inte vet vad de heter. Och den gröna är av en sort speciell ris och andra saker. Man kan steka det bruna med ägg eller utan, man steker det för att det ska bli mjukare. Det gröna kan man oxå steka men utan ägg. Det kommer att bli lite "rostig". MUMS!^^
Har ni smakat på det någon gång? Eller vill ni?;P

GODMORNING

Publicerad 2010-02-13 09:11:18 i Allmänt

Godmorgon! Idag så var internet lite cp så jag kunde inte anslutna-_-. Men nu är den vanlig igen.
Jag vaknade så tidig bara för att gardinen täckte inte ljuset så det blev jätte ljus i rummet. Men idag så ska man nog vakna tidig för att fixa lite saker.
Älskar min kudde;P Den är så MJUK! Alltså jag bytte till två "platta" ikea kuddar. För om man bara har en så är det för lågt så jag tog två stycken >.<.
Imorgon är det som sagt Valentines day och kinesisk nyår!:) Idag är det dagen innan nyår så man brukar typ duscha, byta till nya kläder och äta med familjen.
Tror inte att jag har något speciellt att blogga om^^, hejdå!

Gratisbio

Publicerad 2010-02-13 00:30:18 i GRATISBIO

Hejsan! Vill bara påminna er om Gratisbio som jag hade skrivit om innan. Man kan delta på tävlingar som ni kan vinna prylar och ni får poäng när ni är med på någon tävling. Det finns jätte många sätt som ni kan få poäng.
Poängerna kan ni byta mot biobiljetter och olika presentkorter. Om du vill bli medlem så kan du bli HÄR.
Lycka till!^^


Det finns mera presentkorter.

Facebook

Publicerad 2010-02-12 20:57:41 i Allmänt

Facebook ändras hela tiden -_-. Denna gången har den blivit så här:

Tycker ni om den gamla eller den nya?

...

Publicerad 2010-02-12 19:41:41 i SHOPPING/KLÄDER

Mamma har redan köpt. Men färgen var inte alls som på tidningen/reklamen tex de röda var inte röd det var rosa. Så lila var inte som på bilden och mamma tyckte att den inte var så fin så hon köpte rosa. Jag gillar lila men jag är ändå nöjd med den :D.

ERIK GRÖNWALL

Publicerad 2010-02-12 19:10:41 i Musik♥

Hejsan! Idag så "sjöng"/lyssnade många i min klass på Erik Grönwalls låtar. Så här kommer hans album från Spotify och de låtar som jag hittar från Youtube :). Albumet (klicka på "Erik Grönwall - Erik Grönwall"): Erik Grönwall – Erik Grönwall
De som jag hittade på Youtube:

Higher

Over you

Run to the hills

The show must go on

Hey jude

Heaven

Shout it out loud

18 and life

Country Story

Publicerad 2010-02-12 17:42:29 i AllmäntVisst är bilden söt?^^ Det är från Country Story xd. Country Story är ett spel av Playfish som man kan spela i Facebook. De byter typ bild/tema när det är något speciell. Jag tycker att den här bilden/teman är extra söt. Vad tycker ni?:D

:D

Publicerad 2010-02-12 16:11:55 i MAT


Den hära lilla har jag gjort xd. Ska göra mera senare ;P.
Nu ska jag byta min nya örngott och påslakan :D hoppas jag trivs med de...


orkar inte rotera xd

Senare efter mamma har gjort klart så ska brorsan skjutsa henne till netto och köpa pyjamas till mig>.<. Vi hittade inga så måste köpa där...

På nyår så ska man ha nya kläder och sånt xd. Masn brukar ha röda kläder. Men jag gillar lila så mamma ska köpa den :D

SPORTLOV!

Publicerad 2010-02-12 15:31:43 i MAT

YAY!^^

Äntligen är det sportlov och nu har jag macen! SÅ GLAD >.<
Och snart är det kinesisk nyår och alla hjärtans dag! :D Mamma har köpt 3 "stycken"(?)(eller hur säger man?) Orkidéer. Gillar de så mycket!♥
Vilken/vilka sorts blommor gillar ni?:)


Orkidéerna


Och de här hade oxå mamma köpt men vet inte vad de heter >.<

Just nu klipper jag trådar åt mamma medans hon gör sånna här inför nyår:


Efter jag har klippt jätte många trådar så ska jag lära mig göra de :D
Bloggar kanske senare Hejdå!^^

The vampire diaries

Publicerad 2010-02-11 18:52:46 i Allmänt

Salut!^^
Det gick bra på franska provet :D. Men kunde inte "redan" på franska. Är det någon som kan?;P
Imorgon blir det engelska test och NO förhör -_-. Idag på kanal 6 så kommer en serie som heter "The vampire diaries". Jag ska kanske se den. Ska någon av er se den?^^


Jag vet inte om det är samma film xd. Sökte på google. Det är nog den >.<

Sick :'(

Publicerad 2010-02-10 17:52:38 i Allmänt

Hejsan! Jag har inte bloggat de senaste dagarna för att jag måste plugga. Idag hade jag SO-provet och imorgon har jag Franska prov. Det gick bra på provet idag. Igår så sov jag tolv. Så jag fick bara 7 timmars sömn. Och nu känns det som att jag börjar bli sjuk :(. Jag vill inte bli sjuk när det är nyår! och lov oxå! Hoppas jag inte blir sjuk :(. Denna inlägg blir en kort inlägg. Har inget speciellt att blogga om. Ciao!

Taylor Swift - Fearless

Publicerad 2010-02-07 18:05:30 i Musik♥

Visste ni att Taylor Swift fick fyra priser på Grammy Awards?;P Och det är albumet "Fearless" som jag lyssnar hela tiden! HOHO >.<. Det var längesen jag la upp låtar så här kommer albumet från Spotify och lite bilder :D. Men jag undrar en sak... Det finns jätte många Fearless album ju. Vet ni varför?

Taylor Swift – Fearless


YAY! NEW YEAR AND VALENTINES DAY

Publicerad 2010-02-07 12:10:39 i Allmänt

Den 14:de är det kinesisk nyår och alla hjärtans dag! Undrar hur det kommer att bli :P. Idag ska vi städa huset (inför nyår(?) eller hur man säger xd) så vi inte behöver göra det senare. Eller kommer inte ens att kunna göra... Kommer att ha 3 prov! Och mamma måste laga maten. Så vi städar idag istället.

Hur ska ni fira alla hjärtans dag?:)

^^

Publicerad 2010-02-06 19:27:00 i Allmänt

Igår så bloggade jag inte eftersom jag hade träningsvärk och orkade inte blogga.
Idag har jag klippt mitt hår kortare... rättare sagt, mamma klippte mitt hår kortare -___-. Saknar mitt gamla långa hår!:'(
Lisa har säkert längre än mig nu... Men mitt hår växer snabbt så...
Undrar faktiskt vad som har hänt med Sonja... Hon har inte bloggat och varit inne på msn.
Ni ser att jag har ändrat lite på designen vah?:P
Vet inte vad jag ska blogga om >.<.
Förut när jag duschade så brände jag mig. Vattnet har blivit varmare! När jag brände mig så skrek jag xd, Undrar vem som hörde, hahahah.
Igår hade jag jätte tråkigt. Hoppas att jag har "roligt" idag >.<
Hejdå!

BLOGGAR NÄR JAG ORKAR :)

MUMS!

Publicerad 2010-02-04 18:30:02 i MAT

Mamma köpte Pringles idag igen! Men i LIDL. 2 för 25kr billigt vah? xd. De är mycket godare än den andra! Men de två har ni säkert smakat på de.


4 februari

Publicerad 2010-02-04 17:23:35 i Allmänt

Hejsan! Imorgon har jag NO muntlig förhör tror jag det var. Idag har dagen varit OK xd. Våran gympalärare kom inte idag så åttornas lärare fick ha oss. Han är faktiskt grym xd. De flesta lärare som vi har kan inte uttala alla namn helt rätt... Och han kunde! Grymt vah?xD
Det blir nog träningsvärk imorgon :'(.
Idag efter hemspråket så var det en skit snygg utsickt! Det var granar med snö på sedan är hälften av den röd! Coolt vah? Ni får se bilden när jag kan lägga in bilder ;P. Det är nog solnedgången som lyser på de (eller hur säger man?:P).
Nu ska jag gå och duscha. Bloggar när jag har lust :D.

GRATISBIO!

Publicerad 2010-02-03 18:35:49 i GRATISBIO

Hej! Det var längesen jag bloggade om gratisbio.
Jag är medlem i gratisbio och har 200 något poäng! Det är jätte lätt att få poäng. Och senare kan man byta det mot olika saker. T.ex Biobiljetter, meny, presentkort m.m...
Jag heter Meeimei på Gratisbio. Bli gärna vän med mig! Om du inte är medlem så kan du bli medlem HÄR.
Om ni inte vet riktig hur man får poäng så kan du fråga mig!^^

DET ÄR INTE HALT!

Publicerad 2010-02-03 17:54:31 i Allmänt

Idag så var det stopp igen! Så vi var tvungna att promenera hem :'(. På vägen hem så var det jätte många branta backar. Lisa har en sån "fobi" att hon inte vågar gå! Hon säger att det är halt när det inte ens är det.
När vi var typ framme så gick "Donkey" och hämtade sin bror.
När jag och Lisa gick så hörde vi konstiga ljud. Det kom snö från fönstrarna! Det finns lite is oxå. Tur att den itne kom på oss...

nokia N82

Publicerad 2010-02-03 15:19:33 i Allmänt

Hejsan! Just nu testar jag att surfa med min brors mobil. Jag bloggar alltså med den. Vill oxå ha en mobil som kan surfa gratis! Fast den är lite konstig. Man kan inte typ ändra mtill feta bokstäver, man kan inte se statistiken och andra saker. Det går inte att skriva långa inlägg så jag skriver om hur dagen har varit på nästa inlägg. Hejdå!

BÅDA

Publicerad 2010-02-02 20:25:10 i MAT

Vi har gjort båda sorters av sui cao. Först gjorde vi den med soppan. Det blev inte så gott >.<. Och den andra sorten av sui cao håller på att steka nu.
Sui cao med soppa har vi inte gjort innan men den andra sorten som man steker har vi gjort. Den med sopppan var inte så gott xd. Men jag är säker på att den som man steker är mycket godare! Fast denna gången så använder vi en annan recept så jag vet inte ;P. Men HOPPAS att den är mycket godare!
Mamma ska göra en sort "dessert" oxå! (Eller säger man sötsoppa(?) om man översätter direkt på kanto så blir det söt vatten xd).
Jag kan inte googla på det för att jag inte kan skriva på kanto och mamma vet inte vad det heter på vietnamesiska. Så det blir ingen bild på den.


Stekt sui cao

DET BLEV INTE GOTT!

2 februari

Publicerad 2010-02-02 16:29:38 i Allmänt

Salut!(hej på franska)

Idag så kom inte musikläraren så vi fick ha två svenska lektioner! BORING. Men vi åkte pulka på första svenska lektion så det var inte så tråkigt. Jag och Cindy åkte inte. Jag ville åka fast orkade inte >.<.

Snart är det Sportlov och kineisk nyår! OMG så glad >.<. Men innan det så har jag två prov, franska prov och SO prov! HATAR PROV!
På lovet så måste jag åka skridskor! MÅSTE!
Mamma har inte kommit hem än. Vi ska göra sui cao när hon är hemma. Idag fick vi jätte många nya ord på franska :( och vi ska ha prov snart.
Just det! Idag är det Sams födelsedag, glömde säga grattis till honom ;P.
Sonja åker skidor med sin klass idag. Vill oxå åka! Jag kom ihåg, första gången när jag och Sonja åkte så vågade hon inte xd. HAHAHAHAHAH! Hon åkte typ aldrig xd. Sån fegis är hon ;P.

Bloggar när jag har något att blogga om, Ciao!

INGEN SUI CAO?!

Publicerad 2010-02-01 20:05:54 i Allmänt

Det blir ingen sui cao idag :'(. Mamma säger att det är försent nu -___-. Men vi ska göra det imorgon så det spelar ingen roll :D.

STOPP

Publicerad 2010-02-01 18:10:12 i MAT

Idag när jag skulle hem från skolan så såg jag spårvagnen (jag var typ på trappan). Jag gick och gick och undrade varför spårvagnen inte åkte.
När jag var i backen så såg jag en man springa då tänkte jag oxå springa men jag orkade inte. Han hann. MEN! han sprang för onödan xd. Alla i vagnen fick gå av och vänta på den andra vagnen. Det var alltså stopp i Teleskopgatan.

Ni vet, på lördags så sa jag att vi kanske skulle göra sui cao. Men vi gjorde inte det så vi ska göra det idag :D. Mamma gick och hämtade Isabella så vi ska göra när hon har kommit hem. Nu måste jag diska innan mamma kommer hem -___-.

Just det! Vi ska bara göra den med soppa idag. Ska göra det en annan gång. OMG! Jag tror att jag hör Isabellas röst >.<. Måste gå nu. Hejdå!


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela