Meeimei

Pringles Sea salt & black pepper

Publicerad 2010-01-31 17:28:56 i MAT

Mamma hade köpt en burk chips i Willys som kostade 11 kr. Jag tror att det är för att den är ny. För Pringles chips brukar vara typ 15 kr. Men jag tycker inte att den är så gott >.>. Chipsen smakar svart peppar och havssalt. Den kanske skulle smaka bättre om det inte fanns svart peppar. Men alla har ju olika smak.
Har ni smakat den? Och vad tycker ni om den?

31 Januari "Metallic stickers"

Publicerad 2010-01-31 15:44:51 i Allmänt

Hejsan! Idag har jag inte gjort något speciellt. Eller? ;P har damsugat vardagsrummet åt mamma xd. Idag blir nog som en vanlig Söndag :(.
Jag ska göra några läxor senare. Och snart ska jag gå och bada! alltså inte simma xd. Ska bada med badsalt (melonsmak) när mamma kommer hem :D. Det är andra gången jag badar med badsalt xD. Har aldrig gjort det innan >.<.
Om Sonja kommer med hennes mobil så ska hon få några klistermärken (av metall). Kan visa er när jag kan lägga in bilder eller när jag har en bättre dator ;P.


Exakt som denna har jag men inte samma klistermärken. Har oxå andra som tex naruto, final fantasy m.m. :D men jag gillar inte de xd. Så Sonja kan få de. Hon som är naruto nörd >.<.

Dimsum (super lång inlägg(?))

Publicerad 2010-01-30 15:42:50 i MAT

IGÅR

Igår så kom jag hem tolv typ och sov tolv något. Kollade på en "mat show" med mamma och pappa. Vi gick åtta något.

På vägen till Cindy så "lekte vi med snö" xd. Ni vet, den snön i bersjön är jättehårda ovanför. Så vi trampade runt den och sedan försökte ta ut snöbiten så att den inte går sönder (försökte ta så stor som möjligt xd). De liknar faktiskt olika länder :D. Men första gången när vi skulle ta upp den stora snöbiten till Cindy så gick den sönder. Så vi gjorde en ny om och om igen. Till slut gjorde vi en jätte stor och tog upp den. Men när vi skulle lägga ner den stora snöbiten så var det inte så rak (där som vi tänkte lägga snöbiten). Gissa vad som hände? Den gungade och sedan gick en bit sönder xd.

Så vi var hos Cindy typ klockan 9 xd.
När vi kom till Cindy så sjöng de andra. Vi tänkte oxå joina men kunde inte >.<.
Det var ingen plats kvar på soffan! så vi (Lisa, jag och Cindy) satt på trappan och snackade och skrattade och sånt xd. Senare gick vi upp till Cindys rum och läste hennes dagbok! HAHAHAHAHAHAHHA. Alltså när hon var yngre då.
Efter det gick vi ner till vardagsrummet. Då dansade killarna istället att sjunga.
Så Lisa satt på soffan och kollade på de dansa (helt inne på dansen var hon) xd. Cindy sökte på filmer... Sen kom hon in till en sida. Och jag såg att det stog porr hela raden! (Cindy chattade på msn med mobilen då). Sen sa jag till henne och alla vi skrattade ihjäl oss >.<. Det var ungefär så som jag berättade xd.
Vi försökte oxå öppna blip men det gick inte -__-. Men senare gick det. Efter blip så kom Johncolns pappa och hämtade oss (med bil xd).


IDAG

Idag så har Sam kalas (mosters son). Hon ringde till mig och sa till mig att hjälpa henne baka en tårta när jag har tid. Så jag ska gå efter inlägget typ. Förut så gjorde vi (mamma, pappa och jag) "Ha cao!" MUMS :D. Det blev frukost. "Ha cao" är en sort av "Dimsum". Senare ska vi kanske göra "Sui cao" (vet itne om jag stavar rätt). Vi ska göra två sorters av "Sui cao". Med soppa och en bara steka. Goda är de!^^
Tur för Sonja som är här idag ;P. Men hon borde komma tidigare. För då kunde hon smaka på "Ha cao"!
Det finns inget speciallt att blogga om, tror jag. Så här kommer bilderna (från google):

"Sui cao" med soppa

"Sui cao" stekt (utan soppa)

"Ha cao"


CINDY

Publicerad 2010-01-29 19:13:04 i Allmänt

Idag så har jag städat mitt rum och moppat alla rum utan vardagsrummet och köket. Snart ska vi till Cindy! Det var faktiskt länge sen vi var där. Vet inte än vad vi ska göra där. Men kanske "sjunga"?

HAHAHAHAHAHAH!

Publicerad 2010-01-28 17:53:42 i Allmänt

Läraren: Har ni gjort läxan?
Cindy: Nej.
Läraren: Du är ärlig. Du ska få "pris" för det.
Cindy: Jag avslöjade mig själv!

HAHAHAHHAHAHAH! På hemspråklektionen så frågade läraren om vi hade gjort läxan så svarade Cindy "nej"! Alla skrattade. Senare märkte hon att hon avslöjade sig själv xd.
Jag ska börja med att ta skolan på allvar, typ göra läxorna och sånt. Annars kommer jag att ångra mig senare!

HÅLTIMME

Publicerad 2010-01-28 12:32:12 i Allmänt

Hii! Just nu har jag håltimme. Ingen idrottslektion idag så jag kom hem efter mattelektionen för att äta (istället att äta i bamba) ;P.
13.30 börjar bildlektionen så jag ska gå snart. Jag ska gå till hemspråk direkt efter bildlektionen så jag inte behöver åka fram och tillbaka.
Idag kom en ny elev på franska.
Just det! Det gick inte så bra på matteprovet >.<. Hade inte tid kvar :(. Imorgon blir det Kemi prov och jag tror att jag kan de (HOPPAS) xd.

HAVE A GOOD DAY! BYE!^^

I'm a teacher for my cousins?

Publicerad 2010-01-27 19:14:15 i Allmänt

Nyss så lärde jag min kusin Kenny att läsa en text. Han går bara i ettan tror jag xd. Det som han läser just nu, har jag oxå läst innan :D.
Det är om djur som börjar på olika bokstäver. T.ex denna veckan så lär de sig bokstaven A. Då blir det en läxa om apa. Texten var så "Här är en Uggla. Ugglan heter Ulla. Ullas ögon lyser. Ulla sover på dagen. Ulla är vaken på natten" tror jag det var.
Kenny läser "ganska" rolig xd. Meningen var "Ulla är vaken på natten" och han läste "ärrrr" istället för "är" xd. Jag sa till honom att läsa "är" men det blir bara "ärrrr" xd.
Men han går ju bara i ettan! Så man ska inte skratta åt honom>.<.

MATTE

Publicerad 2010-01-27 17:00:15 i Allmänt

Omg matteprov imorgon! Idag så måste jag jobba med matteboken för att kunna provet imorgon ;P. Just nu väntar jag på att Cindy ska ge mig franska orden. För min klasskompis glömde ge tillbaka boken till mig-__-. I alla fall så kommer jag inte heller blogga så mycket idag >.<. BYE!:D

HEJ?

Publicerad 2010-01-26 15:33:02 i Allmänt

Hej! Det gick inte så bra med musik förhören. Kunde inte så många >.<. Jag hade inte läst texten så, ja. Så går det när man inte "pluggar". Och snart är det matte och NO PROV! Hoppas att jag kan de >.<.
Idag så kommer jag inte blogga så mycket tror jag xd. BLOGGAR NÄR JAG ORKAR :D. Eller har något att blogga om och om jag har tid ;P.
Idag så har Cindy laddat några låtar åt mig! :D. Nästa gång blir det mer, Cindy ;).
HAVE A GOOD DAY! BYE^^

25 Januari

Publicerad 2010-01-25 17:37:24 i Allmänt

MIN MOBIL ÄR DÖD

Min mobil "skrämde" mig... När min syslöjdlektion var slut så tog jag fram mobilen. Den var helt svart när jag tryckte på någon knapp så jag testade starta den för den kanske har stängts av. Men det gick inte...  När jag hade engelskalektion så förökte jag starta den hela tiden medans de pratade. Men den startades inte. Jag tryckte på knappen tills vi skulle läsa så jag la ner mobilen när vi läste. När vi har läst klart så testade jag. Gissa vad som hände? "MIRAKEL!" xd. Den startades men den stängdes av senare. För det var slut på batteri!>.< När jag kom till skolan så var det 50% kvar. Konstig att den stängdes av ;P. *viskar* Jag spelade Sonic >.<. Det var nog varför det var slut på batteri.
http://www.idealgadget.com/wp-content/images/2008/01/sony-w890i.png


Halt men roligt?


Idag så glömde jag gympaväskan igen>.<. Jag märke det när vi skulle ha gympalektion! (som vanligt >.<).
Så jag gick/åkte hem och hämtade den och jag kom försent>.<. Det var basketmatch på gympalektionen. Jag har faktiskt blivit aktivare på gympalektioner xd. Efter gympalektionen så gick Cindy hem på förväg för att plugga-__-. Så jag fick gå med "gänget". När jag gick två steg ner på trappan så märkte jag att jag gick fel väg! Alltså det var is på trappan. Så jag halkade och senare kom Keyria bakom mig och hon drog ner mig xd. Jag satt redan på trappan och halkade en steg ner till när hon drog mig. HAHAHAHHAHA, ganska roligt xd. Det gjorde inte så ont för mig. Men det gjorde säkert ont för Keyria. För hon "la" hela kroppen på trappan alltså hon rullade ner tror jag xd. Men i alla fall, synd för henne! xd

Det var det speciella som hade hänt idag. Denna inlägg är super lång xd. Idag kommer jag inte att blogga så mycket tror jag. För imorgon så har jag förhör på musik! Så hejdå!

PS VÄRLDENS LÄNGSTA INLÄGG!;P

FILMER

Publicerad 2010-01-24 17:15:13 i Allmänt

Har kollat klart 2012 och Poker king (hongkong film). Och nu ska jag hjälpa mamma diska -___-. Efter ska jag göra klart läxorna och snart blir det prov! :'( Det kommer ingen dagens låt :D.

"Godmorgon"

Publicerad 2010-01-24 12:09:52 i Allmänt

Igår så såg jag inte hela filmen för jag orkade inte xd. Jag var så trött så jag somnade >.<. Så jag sov ett något och min bror fick kolla själv xd. Jag tror att jag ska fortsätta se den för han har inte tagit sin usb än. Vad ska ni göra idag?

Isabella

Publicerad 2010-01-23 18:41:33 i Allmänt

Jag kom hem för ca 1 timma sen. Isabella är hos oss och jag hjälpte henne klippa naglarna typ nyss xd. Just nu "tränar" hon att gå med pappa. Dagens låt kommer jag orkar >.<.

Godmorgon

Publicerad 2010-01-23 10:20:53 i Allmänt

Godmorgon! Duschade klart typ nyss. Vaknade 9 något. Igår fick jag ett sms av min kompis att han inte ska åka så tidig så jag kanske åker med de. Men jag vill åka tidigare för att lämna en lapp så vi får se hur det blir...

Bergakungen

Publicerad 2010-01-22 21:32:54 i Allmänt

Imorgon ska jag åka till Bergskungen själv! Brukar inte åka själv xd. Jag är rädd att jag går vilse >.<. Iaf så ska jag åka tolv något. Filmen börjar två. Just nu chattar jag med mina vänner om hur jag ska åka imorgon >.< typ. Och snart ska jag kolla på film.

"godmorgon"

Publicerad 2010-01-22 17:48:31 i Allmänt

Jag öppnade filmen åt mamma och mormor som inte har sett den igår (jag kollade oxå). Det var kallt så jag tog ut mitt täcke till vardagsrummet och plöstligt somnade jag >.<. Vaknade för ca 1 timma sen.
Jag börjar flippa på min trådlösa tangentbord! Ibland när jag skriver så blir det så: jghttttter my ohär 13 årrrrrrrrrr.

Tangentbordet och musen som jag använder.

SOLCHIPS (Y)

Publicerad 2010-01-22 16:02:07 i MAT

Mormor tog upp en gul påse solchips! GOTT! xd Den är lite hårdare än vanliga chips. Nu ska jag kolla om det finns filmer och sen ska jag kolla på film medan jag äter solchipsen!
http://1.bp.blogspot.com/_Fm2Rz5FWHUg/SseLQdUuyWI/AAAAAAAAAc4/fmjqm0WBziY/s320/IMG_2672.JPG

WESTLIFE

Publicerad 2010-01-22 15:20:10 i Musik♥

Det blir Westlife – What About Now. Jag gillar refrängen :D "What about now, what about today" . De sjung låten i IDOL när det var semifinal i Göteborg. En fråga: Är det inte fem personer på "gruppen"? Varför är det bara fyra nu?

KLAR

Publicerad 2010-01-22 15:16:40 i Allmänt

Har läst klart några bloggar nu :P ok, inte läst... kollat >.<. Ska hjälpa mamma diska men innan jag går och diskar så kommer dagens låt^^.

Avatar imorgon!

Publicerad 2010-01-22 14:15:35 i Allmänt

Slutade för ca en timma sen. Just nu lyssnar jag på musik och vet inte vad jag ska göra. Kanske sjunga?;P eller kanske diska åt mamma?>.< Vet faktiskt inte vad jag sa göra idag :(. Hoppas att mina kusiner kommer så att vi kan gå ut eller aa.... Nu vet jag vad jag kan göra... Läsa bloggar! som jag inte har gjort det denna veckan.
Vad ska ni göra imorgon? Omg >.< AVATAR IMORGON!

Godnatt

Publicerad 2010-01-21 22:07:05 i Allmänt

Imorgon blir det engeska test :'(. Juste! Franska förhörn gick bra :D men jag har några fel, tror jag xd. Iaf så ska jag sova nu. GODNATT!

...

Publicerad 2010-01-21 18:53:01 i Allmänt

Min bror var i bion och kollade på Avatar 3D. Han sa att den var jätte grym! xd och han ska kolla om den... ÄKTA NÖRD är han på filmen nu... Han spelar också spelet! "WOW" xd. Visste inte att det finns >.<.
Nu ska jag kolla på film, äta och göra läxor ;'(

LIDL

Publicerad 2010-01-21 17:23:29 i Allmänt

Var i LIDL nyss och köpte potatis åt mamma och chips :D. Slutade för 1 timma sen... Dagens låt kommer inte eftersom jag slutade sent och jag har läxor tills imorgon. Jag ska duscha nu och efter jag har duschat blir det film och chips! hoho..

Com suong

Publicerad 2010-01-20 19:50:03 i MAT

Idag har mamma lagat Com suong till middag :). Det är en vietnamesisk maträtt.

http://farm3.static.flickr.com/2178/2225604818_089d29c33a.jpg?v=0

Vet ni vad det är för dag idag?

Publicerad 2010-01-20 19:25:50 i Allmänt

JA! Bloggen fyller 1 månad! xd

Ja, må den leva!
Ja, må den leva!
Ja, må den leva uti hundrade månad!
Javisst ska den leva!
Javisst ska den leva!
Javisst ska den leva uti hundrade månad!
ett fyrfallet levde
Hurra! Hurra! Hurra!
http://openclipart.org/people/dstankie/dstankie_Birthday_cake.png

DAgens låt

Publicerad 2010-01-20 18:44:58 i Musik♥

Det blir Taylor Swift igen xd. Jag lyssnar mest på hennes låtar nu för tiden >.<. Låten heter "The other side of the door". Här kommer låten från Spotify Taylor Swift – The Other Side Of The Door. Som vanligt har ni låten från Youtube under om ni inte har Spotify^^. Jag hittade ingen video så det blir ingen video...

MINIDERM

Publicerad 2010-01-20 17:33:11 i Tipsar/frågor

Mamma har oxå köpt Miniderm åt mig! Den är faktiskt bra, tycker jag. Innan så hade jag torr hy men inte nu längre. Ibland så svider det när man smörjer det på ansiktet. Det kan hända att man får typ sprickor/streckar på handen efter när man har varit ute på det kalla vädret. Det var en gång när jag var ute och efter när jag har kommit hem så hade jag "sprickor"/"streckor" och jag trodde att det var exem xd. Så jag frågade min bror vad det var och han sa att man får det när det är för kallt. De finns i Apoteket.
Jag gör så här:
Jag smörjer det innan jag sover, på morgonen, efter jag har tvättat ansiktet/händerna och efter jag har duschat.

 

PROV?!

Publicerad 2010-01-20 16:15:52 i Allmänt

Jag kom hem för ca två timmar xd. Idag har mamma köpt glass! Gott! Det var ganska länge sedan jag åt glass xd. På lördag ska jag kolla på Avatar 3D med mina "kompisar". Nästa vecka blir det prov på Matte och Kemi :'(. Och imorgon är det förhör på franska T_____T. OMG brorsan ska äta glassen nu. Ska dra och tjuva xP HEJDÅ!

Juste! Idag så var skolans trappa sönder så vi fick gå upp til överåningen med brandtrappan.

DUSCHA

Publicerad 2010-01-19 18:32:37 i Allmänt

Det är nog första gången jag duschar så länge... Jag tror ca 30 min. Brukar faktiskt duscha ca 15 min xd. Dagens låt kommer inte och jag vet inte heller vad jag ska blogga om. Jag kommer att blogga när jag orkar.
"Just det!" Igår så bloggade jag inte när jag skulle sova. Jag sov klockan elva eftersom jag åt jätte sent >.<. Jag tror att jag åt klockan åtta. Jag har faktiskt inte torkat håret än xd. Ska göra det nu. Hejdå!

Diska

Publicerad 2010-01-19 14:58:51 i Allmänt

Åt risifrutti nyss :D. Har faktiskt inget att blogga om >.<. Ska dra och diska åt mamma. BYE

Erik grönwall

Publicerad 2010-01-18 19:10:19 i Musik♥

Erik Grönwall – Over you bir TODAYS TUNE (från Spotify). Har aldrig hört den innan. Den är faktiskt bra (Y). Jag tror inte att det är hans låt. Men i alla fall så har ni lyricsen under låten från Youtube.

Här kan ni lyssna på den från Youtube om ni inte har Spotify


LYRICSEN

Now that it's all said and done,
I can't believe you were the one
To build me up and tear me down,
Like an old abandoned house.
What you said when you left
Just left me cold and out of breath.
I fell too far, was in way too deep.
Guess I let you get the best of me.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.

You took a hammer to these walls,
Dragged the memories down the hall,
Packed your bags and walked away.
There was nothing I could say.
And when you slammed the front door shut,
A lot of others opened up,
So did my eyes so I could see
That you never were the best for me.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
Well I'm putting my heart back together,
'Cause I got over you.
Well I got over you.
I got over you.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.

FUCK :(

Publicerad 2010-01-18 16:04:07 i Allmänt

Idag åt jag risifrutti på morgonen. När vi skulle ha gympa så märkte jag att jag glömde den hemma. Så jag åkte hem och hämtade den. I gympan var det FOTBOLL -___________-. Har faktiskt inget att blogga om >.<.
Men jag tror att dagens låt kommer.

9.30

Publicerad 2010-01-17 23:22:42 i Allmänt

Imorgon så börjar jag kl 9.30 och slutar typ kl 16 >.<. Jag har gjort klart "matteläxan" och imorgon blir det Diagnos på mattelektionen och på v 4 så blir det matteprov!:'(. Imorgon har jag franka läxa -__-. Är det någon som läser franska?;P. Men i alla fall så ska jag sova nu. Godnatt!

Shopping?

Publicerad 2010-01-17 16:44:16 i SHOPPING/KLÄDER

Det kommer inga bilder på de men jag försöker beskriva några.

Igår så köpte jag:

En halsduk från Åhlens för 149:-
Ett par "tumme vantar" från Åhlens för 99:-

En tunika från JC för 79:- (Ord pris 249:-)

Ett par leggins (med tre hjärtor vid kanten på båda sidorna av "byxorna") från Lindex för 39,50:- (Ord 79,50:-)
Ett par leggins till (som jag inte kan beskriva xd) från Lindex för 49,50:- (Ord 89,50)
Ett par Hello kitty sockor från lindex för 39,50:- (Ord 69,50:-)
I Lindex så fick man köpa 2 och betala för 1.

Nu ska jag dra och DUSCHA -___________-.

Kunde inte blogga..

Publicerad 2010-01-17 12:14:41 i Allmänt

Jag har egentligen skrivit ett inlägg och har publicerat den men den kom inte och jag hann inte skriva om för jag skulle ut. Igår så kom jag hem klockan sju. Sonja och Sofia kom till Bergsjön och fick vänta på mig ca 3 timmar >.<. Vi gick ut klockan nio och gick hem klockan elva något. Efter det tänkte vi kolla på "ghost ship" som vi redan har sett innan. Fast vi var typ för rädd så vi spelade mahjong och hade tvn öppet xd. Idag ska jag göra "matteläxan" och "NO läxan" om jag hinner, så dagens låt kanske inte kommer >.<.

Godmorgon?

Publicerad 2010-01-16 12:42:57 i SHOPPING/KLÄDER

Godmorgon? xd. Vad ska ni göra idag? Jag ska till allum med mamma och min moster. Så jag bloggar när jag kommer hem. Dagens låt kanske kommer. Hejdå!

YAY?

Publicerad 2010-01-16 00:19:43 i Allmänt

Det blev inte bara jag, mamma och mormor. Quy joinade när han kom upp. Gissa vem som vann mest?;P hihii^^ JAG! grym vah?xd. Det är ganska sent nu och jag är "ganska" trött>.< GODNATT!

MAHJONG!

Publicerad 2010-01-15 21:40:22 i Allmänt

Hoho! Jag har ätit och kollat på serierna och har inget att göra så nu ska jag spela mahjong med mormor och mamma ;P. Det var faktiskt längesen jag gjorde det xd. BYE

INGEN DAGENS LÅT

Publicerad 2010-01-15 17:19:35 i MAT

Idag kommer ingen dagens låt eftersom jag ska hjälpa till mamma göra vårrullar och räkchips :D. Det kommer inte bilder på de för att datorn är cp så att jag inte kan ladda in bilder. Synd för dig Sonja som inte kom idag! Så nu ska jag dra in till köket. BYEBYE!

räkchips                             vårrullar

Kunde inte bloggga >.<

Publicerad 2010-01-15 16:20:35 i MAT

Eftersom min dator är kopplat till tvn så kunde jag inte blogga för min bror använde tvn-___-. Jag slutade 13 något. När jag var hemma så duschade jag. Egentligen så tänkte jag äta risifrutti efter duschen men det var risgrynsgröt i skolan så jag sparar det till en annan gång ;P. Nu ska jag kolla om filmen har kommit ut. BYE!

PS vilken skulle ni välja? Risgrynsgröt eller Risifutti?;) Jag skulle välja risifrutti^^


AVATAR

Publicerad 2010-01-14 18:34:56 i Musik♥

I see you av Leona Lewis från filmen "Avatar":). Det är inte riktigt dagens låt... Men jag tycker att den är bra och så är videon från filmen? tror jag xd. Lyricsen kommer inte och låten från Spotify kommer inte heller eftersom jag inte hittade de. Här kommer låten:PS! Någon som ska kolla på filmen på bio?^^

INGEN HEMSPRÅK! YIPPIE;P

Publicerad 2010-01-14 16:27:26 i Allmänt

Ja, idag har vi ingen hemspråk :). Jag slutade 14.30. Efter det gick jag hem och hämtade mina saker och sånt... När vi var där så stod det att det är hemspråk idag fast läraren kom aldrig så vi väntade ca 20 min och efter det stack vi hem xd. Orkade inte vänta >.<. Så nu är jag hemma och ska tänka efter vilken låt som ska bli dagens låt. Och juste! En "nyhet" xd. Micke har flyttat till en annan klass och det ska komma 3 nya till våran klass >.<. 2 tjejer och en kille tror jag det var.

sova

Publicerad 2010-01-13 22:10:36 i Allmänt

Pappa och mamma gick hem till Isabella och ska komma hem snart. Nu ska jag öppna filmen så att pappa kan kolla när han kommer hem och efter ska jag gå och sova. GODNATT!

TODAYS TUNE

Publicerad 2010-01-13 20:17:35 i Musik♥

Här kommer dagens låt! Dena gången blir det Avril:). Avril Lavigne – When You're Gone (från Spotify). Denna låten är ganska "sorgligt" faktiskt xd (kanske bra ör mig). Jag kom ihåg, en gång när jag "spelade"/sjung Ultrastar hos Roberta så valde jag denna låten. Jag mötte Sonja på spelet och när jag har sungit "hälften" så kom det tårar >.<. Jag tror inte att någon såg eftersom jag satt längst fram på hörnet av soffan. Det var faktiskt jätte skämmit. Men tur att ingen av de såg haha >.<. Här kommer videon och lyricsen.ENJOY!

första skoldagen (efter jullovet)

Publicerad 2010-01-13 14:39:19 i Allmänt

Hejsan!

Idag var dagen ok... Gissa vad det värsta var? Jag kom försent på första dagen! Spårvagnen kom inte så jag fick vänta 10 min :'(. Just nu bloggar jag med min fattiga, gamla dator>.<. Saknar macen!:'(. "Todays tune" kanske kommer men jag är inte säker... Imorgon är det hemspråk (kantonesiska) efter skolan så jag kommer inte att blogga efter skolan utan efter hemspråk. Nu har jag inget speciellt att blogga om så Hejdå!

SKOLA IMORN :'(

Publicerad 2010-01-12 22:00:57 i Allmänt

Omg så nervös jag blir >.<. Tänk om jag kommer försent på första dagen?:O Imogon så ska jag lämna macen och då kan jag inte blogga så mycket. Det kommer inte så många bilder för att min datorn är lite cp så att jag inte kan ladda in bilder. Som vanligt har jag två alarmer... En på min klocka och en på min mobil. Nu ska jag sova, hoppas att jag kan sova. Godatt&sovgott!

En fråga...

Publicerad 2010-01-12 19:01:46 i Tipsar/frågor

Hajhaj! Är det så att man får svarta ringar ("runt" ögonen) för att man sover lite eller att man sover sent? Svara om ni vet...

PS Hittar inte på google... Jag hittar bara hur man döljer de!

Todays tune?

Publicerad 2010-01-12 17:29:35 i Musik♥

hihii^^ Kelly Clarkson – Already Gone från spotify. Jag har varit "nörd" på låten xd. Först lyssnade jag på låten varje dag sedan började jag lyssna på alla Kelly Clarksons låtar. Det var på somras tror jag. Då öppnade jag alla hennes låtar med min brors account på Spotify medans jag spelade the sims 2 (var äkta nörd på spelet). Sökte på Yotube och jag tror att de sa att låten är typ som Halo. Vad tycker ni?

ENJOY TODAYS TUNE!

Hmm, vad ska jag blogga om?

Publicerad 2010-01-12 16:36:28 i Allmänt

Nu sitter jag i vardagsrummet med mormor och väntar på film. Mamma är hos Roberta och ska lära henne laga mat och pappa är i Lövgärdet och hjälper till med kompis bil. Nu är filmen klar men mormor ska ner och laga mat. Så ska jag kolla på filmen själv först eller ska jag vänta på de tycker ni?

INTE TRÖTT?

Publicerad 2010-01-12 13:14:28 i Allmänt

Nu är jag inte trött längre tror jag xd. Eller jo jag kanske är lite sömnig :(. Sov 1 och en halvtimme och vaknade för att hjälpa mormor med mobilen -__-'. "Huset har vaknat"=Alla i huset har vaknat som Sofia sa på Lördags xd. Sofia: Din hus har sovit hahahahahha. Åh NEJ! Skola imorn :'(. JAG VILL INTE!

Sova om

Publicerad 2010-01-12 10:23:17 i Allmänt

Sov inte så bra "igår"/"idag". Det blir ingen tandläkare... Det var något misstag så behövde inte dit. När jag sov så känns det alltså det var typ samma sätt som när jag var på läger. Jag kunde typ inte sova. Jag är fortfarande jätte trött. Jag tror att jag "halvsov" hela natten. Så nu ska jag sova om. GODNATT;P.

Nu ska jag sova

Publicerad 2010-01-11 23:31:54 i Allmänt

*Lyssnar på Taylor Swifts låtar*
Leon: så tråkigt du är, lyssnar på samma hela tiden.
My: vadå? du oxå, "down,down.....". Lyssnar på down hela tiden.
Leon: Nej.
My: Jag kan sjunga alla dina låtar typ.
Usch orkar inte prata om det nu xd. FAN vad tiden går! Har diskat klart och borstat nu. Imorgon ska jag till tandläkaren med mamma så om tandläkaren säger något hon inte förstår så kan jag tolka.

GODNATT&SOVGOTT!

Hihii^^

Publicerad 2010-01-11 21:56:46 i Allmänt

Ska inte sova exakt tio idag xd. Jag är fortfarande mätt så kan inte sova än... Nu ska jag hjälpa mamma diska.

DOWN

Publicerad 2010-01-11 19:55:19 i Musik♥

HAHAHAHAHAH! min bror lyssnade på Whatcha say förut xd. Kanske för att han har hört mig lyssna på den xd. Men han lyssnar ändå mest down-__-. Så "todays music" blir down :). Jay Sean – Down från spotify.


ENJOY!

DUSCHA

Publicerad 2010-01-11 18:13:48 i MAT

Idag kommer en ny hk-serie. Den ser roligt ut och den handlar om mat tror jag. Mamma har gjort en sort efterrätt av bönor och en sort ris. Jag tror att det är vietnames efterrätt som heter "zhe dau" xd. Vet inte hur man skriver på vietnamesiska, hoppas att ni vet vad jag menar;P. Det blir nog en bild på efterrätten sen:). Nu ska jag dra och duscha efter blir det fillm och mat^^. Sökte efter "zhe dau" men det kom "che dau" så det är nog så det heter xd.


Filmen heter The Season Of Fate på engelska och 五味人生 på kanto

.. 12 timmar??

Publicerad 2010-01-11 12:36:34 i Allmänt

Jag tror att jag har sovit ungefär 12 timmar. Igår så sov jag tolv. Jag vaknade 4 och trodde att det var 7 eftersom min bror kollade på nyheter O.O och jag trodde att han skulle till jobbet. Så jag sov igen tlls 8 och då gick min bror till jobbet...(tror jag). Och då visste jag att jag kommer att kunna vakna på onsdag så jag sov igen till 12. Idag ska jag sova tio och vakna 9 har jag bestämt. Hoppas att jag kan sova tio... Idag stannar jag hemma som vanligt. Inget speciellt att göra :'(. Nu ska jag dra till toan och borsta. Vad ska ni göra idag?

Scream

Publicerad 2010-01-10 21:40:45 i Allmänt

Isabella är hemma nu. Scream på kanal 5 nu så ska kolla på den medans jag äter frukt :)
Orkar inte kolla-____-

Isabella igen!

Publicerad 2010-01-10 19:49:11 i Allmänt

Hello! Nu är Isabella här igen:). När pappa (min pappa) lämnar henne så gråter hon ihjäl sig-_-'. Hon gillar sin farfar mer än sin pappa tror jag xd. Såklart "gillar" min pappa Isabella oxå. Mest tror jag oxå xd.  Nu ska jag dra och leka med henne. Eller nej, ska äta först. BYE!

(pappa bakom "kameran")

(pappa går)

(Isabella: Var är farafar?:'()

PS ISABELLA KAN KALLA MIG FASTER PÅ KANTONESISKA NU!:D

GRATTIS?

Publicerad 2010-01-10 19:10:29 i Allmänt

Jag öppnade blogg.se och kollade igenom mest: aktiva, besökta och kommenterade och då såg jag att min kusin (Sonja/Suquee) är på den nittonde platsen på mest kommenterade! Så jag berättade till henne och hon blev super glad!(jag med) :). Besök hennes blogg och kanske gratta henne?^^ (Inlägget heter Leona Lewis - Whatever it takes)

DAGENS LÅT

Publicerad 2010-01-10 15:33:09 i Musik♥

är whatcha say fast 3 olika xd. Den riktiga, remix och "lugn" som jag kallar fast jag kanske inte hittar de på Youtube... Men! Här har ni sidan som står hur du kan skaffa ett konto ------> här. Kom ihåg att läsa noga! Här kommer låten: Jason Derulo – Whatcha Say - Main Version(riktiga) Jason Derulo – Whatcha Say - Klubjumpers Remix Radio(remix) och Jason Derulo – Whatcha Say - Acoustic Version(lugna). Och här kommer lyricsen. Undrar vem tjejen är som sjunger refrängen (eller är det refräng?) xd.

(Riktiga)


(Remix)

(Lugna)

Vilken tycker du mest om?;p Jag tycker mest om den "lugna":)

RAWR!

Publicerad 2010-01-10 14:47:54 i Allmänt

Jag har så tråkigt!:'( Och jag har inget att blogga om.. ska tänka på vilken låt som blir dagens låt ;P det blir nog någon kille denna gången xd. Vad ska ni göra idag?

Sover inte

Publicerad 2010-01-10 12:52:42 i Allmänt

Jag tror att jag har huvudvärk-__-. Men i alla fall så ska jag inte sova... Dages låt kommer och som sagt så måste jag sova elva idag efterom det är skola på onsdag!:( Nu ska jag dra och borsta BYE

godnatt? xd

Publicerad 2010-01-10 11:27:01 i Allmänt

:'( asså jag kan inte fatta... Jag sov 3 igår och nu är jag vaken och har ont i ögonen... Måste skärpa mig... ska sova 23 idag ;P. Nu ska jag sova om så Godnatt!

UTE

Publicerad 2010-01-10 01:08:59 i Allmänt

När vi kom ut så gick vi till garaget. Micke och John var redan där. Sen ringde vi Lisa och frågade om hon ville ut och när vi skulle upp så såg vi en nattfjäril som har blivit till is på väggen vid trappan ner till garaget. När vi var vid Folkhögskolan (eller vad den heter) så var det ett stor hög med snö så jag frågade John om jag fick hans Cola för att lägga på höget och kolla om Colan skulle bli till is. Efter så kom Lisa och Vinh. Vi snackade lite och sen gick vi ner till garaget igen för det var för kallt! Så när vi var i garaget så C-walkade John och Micke. Efter det gick vi upp för att kolla Colan och den har inte blivit till is-___- och John måste hem så han stack. Den kanske inte blev till is för att det bara var ungefär 10 minuter xd. Sonja och Sofia åkte hem så ska sova nu, Godnatt!

PS en rolig sak... Sofia: Ditt hus har sovit. HAHAHAHAHAHAHHAH

Suquee Gästbloggar!

Publicerad 2010-01-10 00:11:32 i Gästbloggar

YooYoo! SUQUEE GÄSTBLOGGAR NU XD!
Jag och My var nyss ute med våra vänner i det kalla vädret!
Vi gjorde typ ingenting ute :p bara var ute och sprang och pratade, men det var kallt ändå!
Mycket ! jag har nu xp.
Inte så kul dag idag men hoppas att det blir bättre imorn!

PS KOMMENTERA ELLER BESÖK GÄRNA MIN BLOGG!

( ingen design just nu xd har trollat bort min gammla )

Kärleksmums recepten

Publicerad 2010-01-09 22:10:51 i MAT

Fick recepten av min kompis. Jag skriver den med mina egna ord. Hoppas att ni förstår!
Här får ni recepten:
Ingredienser:
4 ägg
6 dl socker (fast det är för söt så vi lägger ungefär 5 dl)
6 dl mjöl
4 tsk bakpulver
2 msk vaniljsocker
2 msk cocos
200g smör/margarin
3 dl mjölk

Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa ägget och sockret till den blir vitt och pösigt med vispmaskin. Smält smöret/margarin.
Efter lägger du allt (mjöl, bakpulver, vaniljsocker, cocos, smöret som är smält och mjölk). Kom ihåg att sätta på ugnen först. När det är 20-30 min så är den klar.

GLASYR

Ingredienser/redskap:
150g smör
6 msk socker
3 msk kakao
4½ tsk mjöl
3 dl mjölk

En liten kastrull
En vanlig visp

Gör så här:
Sätt spisen på 6:an(eller hur man säger xd). Smält smöret och efter lägger du allt medans du vispar. När du har lagt allt så ska du stänga spisen och fortsätta vispa tills den blir "kladdig".

När den är klar
Lagt glasyren

cocos
Med vaniljsås

När vi är hemma så kommer Sonja att gästblogga! Hejdåå!

:'(

Publicerad 2010-01-09 21:22:33 i Allmänt

:( Det blir ingen Ultrastar! HDMI kabeln är sönder :'(. Vi ska ut efter vi har ätit... Bilder och recepten kommer snart.

Kärleksmums

Publicerad 2010-01-09 18:47:06 i MAT

Just nu är jag hos Roberta. De (Sofia och Roberta) är i Lidl och köper. Vi ska baka Kärleksmums. Idag så har jag inte lika många besökare. Jag kommer inte heller blogga så mycket och det kommer ingen dagens låt. Kunde inte blogga förut eftersom deras internet "fuckade". Nu är de hemma så ska gå och baka. BYE!

11 timmar?!

Publicerad 2010-01-09 14:17:59 i Allmänt

Igår så sov jag faktiskt 2! men jag vaknar ändå så sent :S. Först vaknade jag av sig själv och jag trodde att det var 8 så jag sov igen tills 13 något! TRÖGT VAH?! Jag sover inte ens så mycket när jag sov typ kl 3. Men i alla fall så har Sonja kommit så jag ska dra och duscha.

Godnatt

Publicerad 2010-01-09 01:33:32 i Allmänt

Pappa har lämnat Isabella och nu ska jag sova. Jag är ganska nöjd med en sak.... KOLLA!
Ny besökrekord! (eller vad det heter xd)


När klockan var typ 14 så var det redan 27 besökare! Jag blev helt chockad... eller vad heter det? xd
35 besökare... Hoppas att det fortfarande är 35 besökare imorgon (eller mer ;P)!
GODNATT!

YAY!

Publicerad 2010-01-08 20:42:48 i Allmänt

Sonja ska komma imorgon och det har hon lovat:). Nu behöver vi bara tänka vad vi ska baka. Har ni några förslag? Isabella är hos oss just nu^^(Brorsans dotter alltså Robertas dotter) Brorsan= Van alltså min andra bror.
Nu ska jag äta.

Det var jätte svårt att ta bild på henne-__-'

Klocka&Guitar Hero

Publicerad 2010-01-08 19:13:29 i SHOPPING/KLÄDER

Hajhaj!;P Pappa fixade min klocka igår (slut på batterier). Klockan är från Halmstad (tror jag) som Leon köpte till mig. När han kom hem från Halmstad så fick jag två presenter från honom! Alltså klockan och Guitar Hero III Legend of Heroes. Saknar Guitar Hero... Eftersom jag inte har spelat det ungefär på ett halvår!

Så här ser min "Gitarr" ut ;P


Det var jag, Monica, Quy, Sonja och Sofia som har "designat" den. Alltså klistra klistermärken. Kom inte ihåg när vi gjorde det. Det var i alla fall på någon lov.


Och klockan

Min snygga glas

Publicerad 2010-01-08 18:35:48 i MAT

Gissa vad jag gör? Jag dricker lemon med 5 isbitar. HAHAHAHAHAHHA... Ni tycker säkert att jag är cp xd. Kolla min snygga glas! är den inte snygg? Fick den av Roberta förra året. De (Van och Roberta. Van=min bror) har alla färger och jag har 2 rosa, en grön och en lila♥ alltså min favorit färg!


Är ni medlem?

Publicerad 2010-01-08 17:15:18 i GRATISBIO

Om ni inte är medlem på Gratisbio så kan ni göra här. Det är jätte lätt att få poäng! Det finns olika erbjudande som du kan njuta av och få poäng efter! bra vah?

:'(

Publicerad 2010-01-08 15:42:48 i Allmänt

Det blir nog ingen "lek" hos Roberta idag :(. Sofia sa att deras bror ska komma hem och äta så de kan inte komma :'(.

:'(

Publicerad 2010-01-08 15:39:38 i Allmänt

Sonja är inte inne på msn. Hon var inte det igår heller... Undrar om hon kommer eller inte. Det är ju så sent nu. Om hon kommer så kommer hon säkert tidigare. Jag har smsat Sofia men hon har inte svarat. Just nu väntar jag på Sofias sms. Tror ni att hon kommer eller inte?:(

3

Publicerad 2010-01-08 13:43:18 i Allmänt

Donkey hade rätt... Jag sov 3 igår. Vad ska ni göra idag? Idag så ska jag till Roberta och "leka" om Sonja och de kommer^^. Dagens låt kanske inte kommer idag. Snart ska jag äta (ska bara lyssna på white horse innan jag går och äter) xd.

GISSA!

Publicerad 2010-01-08 12:35:33 i Allmänt

Gissa när jag sov :'( svaret kommer sen. Vaknade nyss och ska borsta tänderna. Just nu "förklarar" vilken nötkött hon ska köpa för att göra maträtten. Idag ska Sonja komma hoppas jag. Hon sa att hon ska komma på onsdags. Nu ska jag gå och borsta. BYE

ÄNTLIGEN!

Publicerad 2010-01-08 02:01:22 i hår?

Ja! äntligen kan jag göra håret xd. Det kommer ingen bld på den eftersom jag inte kan ta bild på den :((jag tog tills man kan se den xd) Den får duga... Men det kommer säkert en bättre nästa gång! (Den blev inte så bra xd). Nu ska jag sova Godnatt!DAGS ATT DISKA

Publicerad 2010-01-08 00:12:59 i Allmänt

men inte jag ;) skojar... Ska diska med mamma. Egentligen så behöver jag inte diska eftersom jag moppade idag. Fast jag har ju inget att göra, varför inte hjälpa mamma då?(jag vet att jag är snäll xd) Mamma ska tvätta med tvål och jag ska skölja. Så nu ska jag diska. Sover ni?

Mamma var redan klar när jag gick till köket-____-. Hon sa till mig att göra mina saker. Så ska borsta nu.

det blev bra

Publicerad 2010-01-07 22:57:05 i MAT

Pannkakorna blev bra. Men det finns mycket smet kvar så min bror tog över :D (Leon). Han kom hem från Stockholm idag. Så nu ska jag äta pannkakorna :)


Ser ni den lilla på första bilden? Det var smeten som blev kvar xd.

Igen

Publicerad 2010-01-07 18:15:11 i MAT

Idag så blir det pannkakor igen :) men denna gången ska jag göra så mamma vet att jag oxå kan!;P Hon som säger att Quy gör bra hela tiden>.>. Pannkakorna blir nog "dessert". Nu är Quy klar med vardagsrummet och köket (moppa) då ska jag moppa de tre rummen.

Hur ska man sovA?

Publicerad 2010-01-07 17:27:38 i Tipsar/frågor

Just nu chattar jag och Donkey om hur man ska kunna sova haha. ROLIGT! xd.

Några tipsar:

• Tänk inte på något när du försöker sova. Tex tänker på låtar när du försöker sova som jag gör så kan jag inte sova xd....
• Räkna får om du inte kan sova. Tex 1 får, 2 får.... och plötslig sover man.

DAGENS LÅT

Publicerad 2010-01-07 16:40:41 i Musik♥

Just nu lyssnar och sjunga white horse av Taylor Swift. Så låten får bli dagens låt^^ Här är låten från Spotify Taylor Swift – White Horse. Lyricsen och videon kommer oxå:) Lyricsen kommer inte från metrolyrics för de har typ "missat" en mening.Say you're sorry, that face of an angel
comes out
Just when you need it to
As I paced back and forth all this time
'Cause I honestly believed in you
Holding on,
The days drag on
Stupid girl
I should've known, I should've known

I'm not a princess
This ain't a fairytale
I'm not the one you'll sweep off her feet
Lead her up the stairwell
This ain't Hollywood,
This is a small town
I was a dreamer before you went and let me down
Now its too late for you and your White Horse,
to come around

Maybe I was naive,
Got lost in your eyes
And never really had a chance
(My mistake, I didnt know to be in love
you had to fight to have the upper hand)
I had so many dreams about you and me
Happy endings, now I know

I'm not a princess, this ain't a fairytale
I'm not the one you'll sweep off her feet
Lead her up the stairwell
This ain't Hollywood, this is a small town
I was a dreamer before you went and let me down
Now its too late for you and your White Horse,
To come around

And there you are on your knees
Begging for forgiveness, begging for me
Just like I always wanted, but I'm so sorry

Cause Im not your princess, this ain't a fairytale
Im gonna find someone someday who might actually treat me well.
This is a big world, that was a small town
There in my rearview mirror, disappearing now
And it's too late for you and your White Horse,
Now its too late for you and your White Horse
To catch me now

Oh whoa whoa whoa-oh
Try and catch me now
Whoa-Oh
It's too late
To catch me now

PS Lyricsen som finns här är inte samma som den första och på sidan som jag gav er så stog det baby (tredje stycket) men det låter som maybe. Vilken är det tror ni? ENJOY!

Idag måste jag skärpa mig!

Publicerad 2010-01-07 12:19:38 i Allmänt

Godmorgon? är det ens morgon?xd Igår så sov jag 3 något! Idag så måste jag skärpa mig! Jag tror att jag ska sova 12 idag. När sov ni igår? Nu ska jag gå upp och borsta-_________-

Demi Lovato

Publicerad 2010-01-06 20:29:36 i Musik♥

Dagens låt blev för många xd haha. Dagens låt skulle egentligen bli Demi Lovato – Who Will I Be? men denna videon var nice så det blir Aaron Doyle, Demi Lovato – Our Time Is Here och trash som får bli extra ;P. Jag hittade inte trash på spotify så det blir bara 2 låtar från Spotify. Som ni ser så är låten från Youtube med lyrics så ni får oxå lyricsen från metrolyrics som ni kan sjunga med spotify ;P. Här kommer sidan: Who will I be och Our time is here (om du klicker så kommer det en sida med lyricsen).

Nu ska jag duscha. ENJOY!

SKOLA!;'(

Publicerad 2010-01-06 19:48:10 i Allmänt

Just nu spelar jag restaurant city och gjorde 3 dish till level 10! xd Dagens låt kommer innan jag ska duscha :). Idag så ska jag äta nudlar som min moster har gjort. Hk serierna har jag redan sett (alltså de senaste delen) och då har jag inget att göra :(. Måste börja sova tidigt! Eftersom nästa onsdag så är det skola :'( då måste jag lämna macen och då kommer jag kanske inte att blogga lika mycket...

Kristen Stewart

Publicerad 2010-01-06 14:58:58 i hår?

Nu har mamma fixat åt mig. Jag vet ungefär hur man gör nu. Men behöver en bättre klämma >.>. Tror inte att det kommer bild på håret just nu. Kanske en annan gång? Men jag försöker hitta bilden på håret.
Jag tror att det är Kristen Stewart på kanal 3. Alltså när hon var yngre xd. Filmen heter Catch that kid.

Det är en hästsvans.

:(

Publicerad 2010-01-06 12:57:01 i hår?

Godmorgon! "Igår" så gjorde jag inte som jag sa... Jag tror att jag sov typ kl 3. Jag spelade!*NO LIFE* xd.
Men aja... Jag drömde en super bra dröm :$ haha xd (kommer inte berätta;)). Jag fick en "stor" finne på min panna vid "kanten". Det gör skit ont när jag rör den! När jag vaknade så råkade jag slå mig på väggen. Det kom exakt på finnen! Kan du fatta hur ont det gör?! :'( Innan så har jag fått en vid näsan fast inte lika stor >.>. Idag så ska mamma lära mig göra en frisyr på filmen som vi kollade. SPÄNNANDE! Vad ska ni göra idag?

SOVGOTT!

Publicerad 2010-01-06 01:22:02 i MAT

På fredag så ska vi (jag, sofia och sonja) till Roberta!^^ Vi kommer att baka tror jag? Hoppas att det blir roligt den dagen! Idag så kommer jag säkert sova "direkt" efter inlägg efterson jag redan har läst några bloggar xd. Godnatt!

Klart

Publicerad 2010-01-05 23:36:25 i Musik♥

Diskade klart för typ 15 minuter sedan. Idag har jag inte lika många besökare som igår :'(. Hmm.. vad ska ni göra imorn?

PS Dagens låt kommer inte varje dag..

DISKA -______-

Publicerad 2010-01-05 22:29:28 i Allmänt

BUUU! Efter när jag är mätt så måste jag diska -__-. F*CK Y** QUY >.> VARFÖR STACK DU BARA?!Men i alla fall så ska jag diska medans jag lyssnar på några av Camp rocks låtar :D

YAY!

Publicerad 2010-01-05 20:21:21 i MAT

Medans filmen inte är klar så göra vi pankakor :D. Det kommer innga bilder på de eftersom varje gång vi har stekt en så äter vi upp den xd

JA!

Publicerad 2010-01-05 18:50:06 i MAT

Brorsan ska göra pannkakor efter maten! YAY:). Nu ska jag inte kolla på Camp rock. Ska ladda hk-serierna^^

KLAR

Publicerad 2010-01-05 17:01:54 i MAT

Kollade lite extra oxå. Man kan sjunga karaoke :O. Den var faktiskt BRA!(Y) roligt oxå :D.
Tror inte att min bror ska göra pannkakor-__-. Men jag kanske kan göra själv?;p om jag ens kan recepten xd.
Nu vet jag inte vad jag ska göra... har så tråkigt! SONJA KOM! Vad ska jag göra? Tycker ni att jag ska kolla på Camp Rock tills "hk-serien har kommit ut"(nästa del)?

TRÖTT

Publicerad 2010-01-05 12:19:38 i MAT

Igår så sov jag inte som jag skulle. Jag sov 3! och nu är jag jätte trött -_-. Alltid så att jag gör något innan jag sover så det blir jätte sent-__-. Gissa vad jag gjorde? Jag läste bloggar!-___- JAG KAN JU GÖRA DET IDAG ISTÄLLET! I'm so weird xd.
Hmm... Quy har inte ens kommit upp... Undrar när han ska göra eller ska han inte? USCH på honom ;P. Idag så vet jag itne vad jag ska göra. Kanske fortsätta kolla på camp rock? "Filmen"(alltså hela cdn) är ju typ 4 timmar... Men aja...
Vad ska ni göra idag då?

Pannkaka

Publicerad 2010-01-05 02:09:42 i MAT

Jag kollade typ hälften av sånt "extra" tex hur man blir rockstar och karaoke som man kan sjunga. Jag vill kolla hela men kan inte!>.> Jag tror att jag gör det imorn?

Hmm... Min bror (Quy) sa att han ska göra pannkakor imorn! Tror ni att han kommer att göra det?;P

Nu ska jag sova. GODNATT!


Duschat klart!

Publicerad 2010-01-04 23:31:02 i Musik♥

Nu har jag duschat klart och vet inte vad jag ska göra nu;P Kanske kolla på Camp rock?:D eller nä... Klockan är faktiskt mycket! Men här kommer i alla fall "Dagens låt"? eller?


Hohohoho... This is me :D Det är typ slutet av filmen när hon sjunger hela låten på "tävlingen" eller vad det var (glömde). ENJOY THE SONG!

Fråga

Publicerad 2010-01-04 21:22:09 i Allmänt

Jag har faktiskt börjat blogga "långa" inlägg. Tror ni att det är därför jag får så många besökare eller för att jag uppdaterar mycket?

GLAD!:)

Publicerad 2010-01-04 21:02:25 i Allmänt

Idag så fick jag Camp rock Dvdn av Roberta! Och en sak till som jag är jätte glad över!;)KOLLA! 20 besökare! Herregud... Det är min rekord >.> HOPPAS ATT DET INTE BLIR MINDRE!

BAKA

Publicerad 2010-01-04 18:03:20 i MAT

"Vi" bakade kladdmuffins. Jag och Sofia gjorde mest haha. Första gången när sofia gjorde så blev det katastrof! Hon la in plåten när det inte ens är 200grader så när jag tog ut den så brände jag mig:(. Hon vet verkligen inte hur man använder ugnen och hon säger att Sonja inte kan baka. Det skulle vara 16 stycken men Sofia säger att det inte räcker... så det blev bara 10 stycken och de flesta var inte "klar". Det ska ju vara 16 ändå om det inte räcker. Hon la nämligen för mycket på de. Så andra gången när jag gjorde så blev det bra(Y) Men 13 stycken xP. Här kommer bilder på de och recepten. Resepten hittade Sonja från Resepten.se.

Här får ni recepten:
Ingredienser:
Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader. Placera ut 16 st bakformar i papper på en plåt.

Smält matfettet i en kastrull på spisen eller i en skål i mikron och låt svalna.

Vispa ägg och socker med elvisp. Vispa ner vaniljsocker, salt, kakao, bakpulver. Tillsätt sist vetemjölet och det smälta matfettet. Vispa snabbt ihop till en jämn smet.

Klicka ut smeten i bakformarna.
Grädda mitt i ugnen i 200 grader i ca 10 minuter.

Sen blir den så:

Lägg en handduk över muffinsarna när de svalnat så blir de inte hårda.BUU!

Publicerad 2010-01-04 13:34:57 i Allmänt

INGEN ISDALA!:'( Det var ishockey match där.. Vi ska kasnke dit igen på onsdag. Sonja och Sofia hänger med tillbaka så jag tror att deras pappa ska hämta de snart... Nu är vi hos Roberta:D Fanny är oxå med!:) 

Bloggar senare när jag är hemma!:D

NU SKA JAG GÅ

Publicerad 2010-01-04 12:11:57 i Allmänt

Sonja kom typ för halvtimme sedan. Visste inte att Sofia skulle me :O men det är ändå bra(Y) fler är alltid bättre än få;P
Nu ska vi gå! BYEBYE!

Godmorgon

Publicerad 2010-01-04 11:23:37 i Allmänt

Vi ska mötas 12 vid hållplatset. Nu ska jag gå och borsta tänderna.

• Borsta tänderna X
Äta X
Byta om X

Bloggar när jag ska gå om jag hinner.

GODNATT!♥

Publicerad 2010-01-04 00:49:18 i hår?

Imorgon så ska jag till Isdala så måste sova "tidigt"! Sonja ska komma till mig så vi kan åka tillsammans. Det finns en fråga som jag vill fråga och vill jätte gärna att ni svarar! Frågan: Tycker ni att jag passar med snelugg mer eller raklugg? Min mamma tycker raklugg...

Om ni sover så kan ni svara imorgon.

Godnatt&drömsött!

ute

Publicerad 2010-01-03 23:15:04 i Allmänt

Gick ut typ nio något och nu är jag hemma :) (med ganska mycket snö>.<) När jag var ute så gick jag till Lisa för att "hämta" ut henne xd haha. När vi var ute så kom Jc, Vinh och Johntony som kom sist xd. Fanny och Lisa var ganska cpega... de spelade en anime! senare började resten av gänget prata om den-___-. Filmen är jätte gammal, kan inte fatta att de kommer ihåg det... Jag och John fattade typ inget de gjorde/sa så vi började kasta snö på varandra >.>. Vi kanske kastade innan de snackade (glömt). Efter så hade jag för tråkigt och tänkte på låtar så frågade John om han hade Taylor Swifts låtar. Fast han hade inte så frågade om jag fick "leka" med hans Ipod. Kollade på vad han hade för låtar, efter så spelade jag. När jag spelade så la John och Micke snö på min luva hela tiden! JÄTTE STÖRANDE FAKTISKT! Efter en stund så slutade de och Lisa ville hem så Vinh och Lisa stack hem och efter så stack Fanny oxå så jag var tvungen att sticka-___-. Nu ska jag sitta vid datorn och spela blip :D. Kommer att blogga innan jag sover.

Ps märker ni att detta är den längsta inlägget?

ONÖDIGT >.<

Publicerad 2010-01-03 19:45:17 i Allmänt

Här kan ni se statistiken:


Innan och mest besökare


Minsta besökare ("några" dagar/veckor sedan)


Nu!

Haha.. gasnka onödigt faktiskt xd. SKRATTA INTE ÅT MIG!

YAY!

Publicerad 2010-01-03 19:18:13 i Allmänt

ÄNTLIGEN ÄR MINA VÄNNER TILLBAKA TILL DET GAMLA! I'M SO HAPPY! Efter maten så ska jag ut med mina vänner :) Undrar vad vi kommer att göra... haha men ändå.. I need FRISKLUFT! Det var längesen jag var ute :'). Och idag ska vi ut :).... Nu ska jag äta!

PS har fått mer besökare nu! :) 9 just nu >.> (kanske lite?)

NO LIFE ;P

Publicerad 2010-01-03 16:58:37 i Allmänt

•  Diska
•  Vika kläder
•  Byta om
•  Köpa mjölk och comviq kompis X

HAHAHAHAH jag orkar faktiskt inte köpa åt mamma idag >.> Gör det imorgon istället HOHO:)

Vikt kläderna

Publicerad 2010-01-03 16:12:36 i Allmänt

HAHAHHAHAH! Jag har för tråkigt så har gjort...

•  Diska
•  Vika kläder
•  Byta om X
•  Köpa mjölk och comviq kompis X
(Moster har redan köpt åt mormor)

HAHAHAHAHAHA ganska roligt faktiskt xd. Finns oxå på den förra inlägget ;P.
Ska köpa mjölk och comviq kompis senare när mamma och de är hemma istället^^.

DISKAT KLART...

Publicerad 2010-01-03 15:21:16 i Allmänt

Diskade klart för en timme sen typ. Nu ska jag vika mina kläder >.> Efter så  ska jag byta om och gå ner till LIDL för att köpa mjölk åt min mormor och köpa comviq kompis åt mamma :)

•  Diska
•  Vika kläder X
•  Byta om X
•  Köpa mjölk och comviq kompis X

JAg vet inte vad jag skriver

Publicerad 2010-01-03 12:10:24 i Allmänt

GODMORGON!:O
Just nu är jag halvvaken och sitter vid datorn. Efter några matcher "blockwars" (nästan som tetris men man får kulor som man får "kasta på" motståndaren) så ska jag diska åt mamma som jag skulle göra igår xd. Måste vara klar innan hon kommer hem från Ikea! Igår så sov jag typ 3. Gjorde gasnka "onödiga" saker... När sov ni igår?;P

PS bloggar senare när jag orkar.

=(

Publicerad 2010-01-02 22:47:26 i Allmänt

Varför har jag så lite besökare nu?:( gillar ni inte bloggen? innan så hade jag över 10 och nu är det under 5! Jag är så ledsen... Orkar inte blogga mer snart >.>.
Men i alla fall så ska jag diska åt mamma nu T________T

2

Publicerad 2010-01-02 17:55:57 i Allmänt

Igår sov jag nämligen inte kl 1... Sov typ 2 något. Hjälpte en vän med restaurant city (Ett spel i Facebook). Jag kan absolut inte fatta att mina vänner är så jävla tråkiga! De vill bara sitta hemma och ruttna T_____T. Finns det något jag kan göra?
*NO LIFE*
Om jag inte gör något eller går ut så kommer jag inte att orkar göra någonting mer. = No life...(VET INTE VAD JAG SKRIVER)
Nu ska jag duscha.
Hoppas att era vänner inte är som mina.. Ha en bra kväll!

TRÅKIGT!

Publicerad 2010-01-02 00:52:59 i Allmänt

Jag har så tråkigt! HJÄLP!

Nu ska jag sova istället att sitta vid datorn och ruttna! Good night everybody!;P

GODMORGON FOLKET!

Publicerad 2010-01-01 14:04:18 i Allmänt

När jag vaknade så sa mamma att det finns jätte många fåglar som vi inte har sett innan utanför fönstret. Så när jag kollade så var det full med fåglar! Har aldrig sett den sorten och det var jätte många!

Fåglarna är typ som den här.


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela